Çorlu'da Zafer Bayramı coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çorlu'da da tören ve etkinliklerle kutlandı. Resmi kayıtlara göre nüfusu 250 binin üzerinde olan Çorlu'da, düzenlenen törenlere vatandaşların fazla il

Çorlu 30.08.2017 19:41:00 0
Çorlu

TEBRİKLER KABUL EDİLDİ

 

Atatürk Meydanı'nda düzenlenen ilk törende Çorlu Kaymakamlığı, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı ve Çorlu Belediyesi çelenklerinin Atatürk Anıtı'na anıta sunuldu. Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla son buldu. Çelenk sunma töreninin ardından Çorlu Kaymakamlığı yeni hizmet binasında tebrikat töreni gerçekleştirildi. Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen tebrikat töreninde Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu’ya yeni atanan 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; resmi kurumların temsilcileri, askeri erkân, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin tebriklerini kabul etti.

 

HALKI SELAMLADILAR

 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı Kaymakamlık makamındaki tebrikat töreninin ardından Omurtak Caddesi'nde yapılan etkinliklerle devam etti. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, tören aracı ile halkı ve tören kıtalarını selamladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerin okunmasının ardından Çorlu Belediyesi Halk Oyunları ekipleri gösterilerini sergilediler. 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni askeri bandonun çaldığı askeri marşlar eşliğinde tören birliklerinin yapmış olduğu geçit töreni ile son bulurken, vatandaşların düzenlenen etkinliklere ilgi göstermemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10