Süleymanpaşa, Altınkarınca ödüllerine aday oldu

Süleymanpaşa Belediyesi'nin faaliyete geçirdiği 'Sosyal Etkinlik Merkezi Projesi ile  'Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri'ne aday oldu.

Süleymanpaşa 5.09.2017 19:34:00 0
Süleymanpaşa, Altınkarınca ödüllerine aday oldu

Süleymanpaşa Belediyesi’nin 2017 yılında faaliyete geçirdiği ‘’Sosyal Etkinlik Merkezi Projesi’’ ile tüm Tekirdağlı çocukların ayrım yapılmaksızın katılabileceği eğitim merkezini hayata geçirmişti. Bu proje ile birlikte Süleymanpaşa Belediyesi, bu yıl 6.’sı gerçekleştirilecek olan Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’ne aday gösterildi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; ‘’Çocukların geleceğine önem veriyoruz. Okullaşma oranını arttırmak, örgün eğitime destek olmak, koordinasyonu sağlamak, mevcut potansiyeli değerlendirmek, geleceğe doğru adımlar atmak için uyguladığımız ‘Sosyal Etkinlik Merkezi Projesi ile Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’ne aday gösterildik’’ ifadelerini kullandı.

 

‘’GELECEĞE DAHA UMUTLU BİREYLER KAZANDIRILIYOR’’

 

Proje hakkında da detaylı bilgilendirmede bulunan Eşkinat; ‘’Belediyemiz, projeyi gerçekleştirmek için birçok sivil toplum kuruluşları ile birlikte işbirliği yürütüyor. Ayrıca vatandaşlardan gelen maddi yardımlarda projeye katkı sağlıyor. ‘Sosyal Etkinlik Merkezi Projesi’nde’ çocuklar müzik, dans, çalgı yapım ve onarımı ile ilgili bilgilendiriliyor. 70 öğrencinin bulunduğu merkezde etüt sınıfları da bulunuyor.  Yeteneklerini geliştiren, okuma yazma oranını arttıran, temizlik bilinci kazanan, kötü alışkanlık edinmeyen geleceğe daha umutlu bireyler kazandırılıyor’’ ifadelerini kullandı. Projede kazanan belediyeler önümüzdeki haftalarda düzenlenecek olan tören ile belirlenecek.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10