361 vatandaşa dost eli uzandı

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç sahiplerinin bayramlık alışverişinden, erzak kolilerine, engelsiz taksi hizmetinden kurbanlık et bağışına birçok alanda

Süleymanpaşa 6.09.2017 21:08:00 0
361 vatandaşa dost eli uzandı

361 VATANDAŞIN BAYRAMLIĞI DOST ELİ GİYİM MAĞAZASI’NDAN

 

Vatandaşlar tarafından kullanılmayan kıyafetlerin bağışlandığı, bağışın ardından kıyafetlerin Süleymanpaşa Belediyesi çalışanları tarafından yıkanıp ütülenerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak sunulduğu Dost Eli Giyim Mağazası bayramda da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Süleymanpaşa Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların bayramlık sıkıntısını Dost Eli Giyim Mağazası ile çözerken 361 vatandaş ücretsiz olarak bayram alışverişini Dost Eli Giyim Mağazası’ndan gerçekleştirdi.

 

ENGELSİZ TAKSİ BAYRAMDA DA HİZMET ETTİ

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nin engelli vatandaşların ulaşımlarını sağlamak üzere tahsis ettiği Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi’ne (SEKOMER) bağlı olarak hizmet veren araçlar Kurban Bayramında da göreve devam ederken 4 günlük bayram süresince tüm talepleri karşılayarak engelli vatandaşlarımızın mutluluğu oldular.

 

DOST ELİ AŞEVİ’NE YARIM TON KURBAN ETİ BAĞIŞLANDI

 

Kurduğu Aşevi ile ihtiyaç sahiplerinin her gün evlerine 4 çeşit sıcak yemek götürerek vatandaşların takdirini kazanan Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi, kurban bayramında bağış yapmak isteyenlerin hedefi olurken toplam 35 kişi yaklaşık yarım ton eti ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için Dost Eli Aşevi’ne bağışladı. Öte yandan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için erzak kolilerini de devreye sokan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, 60 vatandaşın evine erzak kolisi götürerek bayramda da umut ışığı olmaya devam etti.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10