Mandalı, Zabıta Teşkilatı'nın 191. kuruluş yıldönümünü kutladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191.yıldönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta personelinin Zabıta Haftasını kutladı.

Kapaklı 8.09.2017 20:31:00 0
Mandalı, Zabıta Teşkilatı

Zabıta Teşkilatı kuruluşunun 191. Yıldönümüne özel hazırlanan pastadaki mumları üfleyen Mandalı ülkemiz için iyi dileklerde bulundu. Kesilen pastadan ilk dilimi de yine Başkan Mandalı’ya ikram edildi.

 

‘’ÇALIŞMALARINIZIN VE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM’’

 

Başkan Mandalı Kapaklı Zabıta personelinin Zabıta Haftasını kutladı. Zabıta Haftasına özel hazırlanan pastadaki mumları üfleyen Mandalı iyi dileklerde bulundu. Başkan Mandalı; “Zabıtalar Belediyelerimizin aynasıdır. Belediyenin halkla birebir temas halindeki en aktif biriminin zabıta birimi olduğuna dikkat çeken zabıta birimi esnafıyla, vatandaşıyla, iş adamıyla ve halkın her kesimiyle birebir diyalog halindedir. İşte bu yüzden sizlerin insanlarla iletişiminiz güçlü olmalı. Karşılaştığınız olaylar ve sorunlar karşısında çözüm üretme odaklı ve tarafsız çalışmalısınız. Sizler kamuoyunun gözünde Kapaklı'mızı temsil ediyorsunuz. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim” İfadelerini kullandı.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10