ÇOSB'de birlik ve dayanışma sporla arttı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirilen Futbol ve Tenis Turnuvaları tamamlandı.

Çerkezköy 8.09.2017 20:34:00 0
ÇOSB

Oldukça heyecanlı karşılaşmaların yaşandığı Futbol Turnuvası’nın bu yıl 12’ncisi, Tenis Turnuvası’nın ise 11’incisi düzenlendi. ÇOSB Sosyal Tesislerindeki futbol sahası ve tenis kortlarında oynanan turnuvaya firmalardan da oldukça büyük destek geldi. Futbol Turnuvası’na, 20 takım katılırken, katılan firmaların isimleri şu şekilde açıklandı: “3M, ACT Metal, Akbaş Tekstil, Akhan Tekstil, Almodo, Bross, Coko-Werk, Deva, Emre Tekstil, Hattat Traktör, Hema Endüstri, Hyosung, İreks Gıda, Kluber, Koçak Farma, Öznur Kablo, Pharmactive, Teknovet, Uğurteks, Vem İlaç.”

 

5 AYRI KATEGORİDE YAPILDI

 

Tenis Turnuvası’na da ilgi oldukça yoğun olurken, 5 ayrı kategori halinde yapılan Tenis Turnuvası’nın da kategori isimleri ve katılım sayıları şu şekilde açıklandı; ‘’Yeni Başlayan Erkekler Kategorisi: 18 kişi.

 

İleri Seviye Erkekler Kategorisi: 30 kişi, Bayanlar Kategorisi: 15 kişi, Karışık Çiftler Kategorisi: 8 çift, Çift Erkekler Kategorisi: 11 çift’’

 

FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON HEMA ENDÜSTRİ

 

Futbol Turnuvasında heyecanlı ve çekişmeli geçen grup maçlarından sonra Çeyrek Final Karşılaşmaları yapıldı. Çeyrek Finale karşılaşmaları şu takımlar arasında yapıldı: Hema Endüstri – Koçak Farma, Almodo – Öznur Kablo, Hyosung – 3M, Hattat Traktör – Deva Çeyrek Final karşılaşmalarının ardından Yarı Finale kalan takımlar ise şu isimlerden oluştu: Hema Endüstri, Almodo, Hyosung, Hattat Traktör. Yarı Final karşılaşmalarında Hema Endüstri-Almodo ile Hyosung ise Hattat Traktör ile karşılaştı. Hema Endüstri ve Hyosung finale yükselen iki takım oldu. Turnuvada üçüncülük için Hattat Traktör ve Almodo karşı karşıya geldi. Almodo’yu 14-2 yenen Hattat Traktör Turnuvanın üçüncüsü oldu.

 

Finalde de çekişmeli bir karşılaşma yaşandı. Finalde Hyosung’u 7-4 yenen Hema endüstri Turnuvanın Şampiyonu oldu. Şampiyon Takım Hema Endüstri, şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla coşkulu bir şekildi yaşadı. Turnuvada 47 golle, Gol Kralı Hema Endüstri takımından Gökhan Balıkçı oldu. Turnuvanın en Centilmen Takımı ACT Metal olurken, Yılın Kalecisi olarak da Deva Takımından kaleci Murat Tozar oldu.

 

TENİS TURNUVASINDA BİRİNCİLER BELLİ OLDU

 

Tenis Turnuvasında da Yeni Başlayan Erkekler Kategorisinde birinci, Alptuğ Ay, ikinci Sinan Biryol oldu.

Bayanlar Kategorisinde birinci Perihan Alp, ikinci Nevin Baykal oldu. Karışık Çiftler Kategorisinde Perihan-Erkan Alp çifti birinci, Adem-İsmigül Hiçyılmaz çifti ikinci oldu. Çift Erkekler Kategorisinde birinci Adem Hiçyılmaz ve Tayfun Uz, Beha Gedikli ve Timiçun Aydın çifti ikinci oldu. İleri Seviye Erkekler Kategorisinde de birinci Adem Hiçyılmaz, ikinci Göktuğ Seyhan oldu. Maçların tamamlanmasının ardından düzenlenecek törenle dereceye girenlere ödülleri ve kupalarının verileceği ifade edildi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10