Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı kongreye hazırlanıyor

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe partisinin gireceği 6. Olağan kongresi için yazılı basın açıklaması yaptı.

Çerkezköy 11.09.2017 23:28:00 0
Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı kongreye hazırlanıyor

Açıklamasında Ak Parti İlçe teşkilatında görev yapan çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Öğe, yapılacak olan kongrenin ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.

 

VATANDAŞLARIMIZIN HEP YANINDA OLDUK

 

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, açıklamasında şu ifadelere yer verdi. Öğe; ‘’Bundan tam 1009 gün önce gerçekleşen 5. Olağan Kongremizde delegelerimizin oyuyla Türkiye’nin partisi AK Parti’nin Çerkezköy İlçe Başkanı olmanın onur ve gururunu yaşadım. Liderimiz, kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın yolunda ilerledik. Çerkezköy’ün daha iyi yerlere gelmesi için gece, gündüz çalıştık. İyi ve kötü günde vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk.  İlçe Başkanlığımın başladığı 7 Aralık 2014 gününün ardından geçen yaklaşık 3 yıl boyunca, ‘ben’ değil, ‘biz’ diye çalıştık. “Her şey Çerkezköy için” dedik’’ ifadelerini kullandı.

 

‘’Görevde olduğumuz süre içinde FETÖ’nün hain darbe girişimi ile karşılaştık. O gün ‘Ya ölürüz, ya da diriliriz’ diye Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara çıktık ve Cumhuriyet Meydanında 29 gün süren Demokrasi Nöbetlerinin tamamında halkımızla birlikte olduk. Burada vatandaşlara hep birlik ve beraberlik mesajı verdik. Bu güne kadar biri referandum olmak üzere 3 seçim geçirdik. Seçimlerde ilçedeki partimizin oylarının artması için İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ile birlikte uyum içerisinde gece, gündüz çalıştık ve bunu da başardık. Şimdi başta 2019 yerel ve genel seçimleri olmak üzere, Cumhuriyetimizin 100 yılı olan 2023 ve ardından 2071 hedefimiz için çalışıyoruz’’ dedi.

 

ÇAYCISINDAN İLÇE BAŞKANINA KADAR HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Öğe sözlerini şu şekilde sonlandırdı; ‘’Bu hedefler doğrultusunda 6. Olağan Kongremizi yapacak olmanın heyecan ve gururunu yaşıyoruz. Kuruluşundan bu güne kadar teşkilatımızda görev alan çaycısından, ilçe başkanına kadar tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

MÜLAKAT İLE BELİRLENECEK

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda 6. Olağan İlçe Kongresi’nin 24 Eylül’de yapılacağını da sözlerini ekleyen Öğe, 12.30’da Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan kongreye tüm dava arkadaşlarını davet etti. Öğe ayrıca, yönetim kuruluna katılmak isteyen vatandaşların da İl ve İlçe Başkanı tarafından yapılacak olan mülakatlar ile belirleneceğini söyledi. Geçtiğimiz kongrede Abdullah Öğe’nin karşısına aday olarak çıkan Mehmet Can Danyeli’nin yeniden aday olup olmayacağı kulislerde konuşulurken, ikinci bir adayın çıkıp çıkmayacağı da merak konusu oldu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10