Muhtarlar Akay'a talep ve sorunlarını iletti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay dün muhtarlarla Kafega fırın Cafe Restaurant'ta sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Çerkezköy 12.09.2017 23:09:00 0
Muhtarlar Akay

Saat 09.00-10.45 saatleri arasında süren kahvaltı programına 8 mahalle muhtarı katıldı. Muhtarlar kahvaltıda mahallelerinin sorunlarını ve taleplerini dile getirdi. Başkan Akay tek tek muhtarları dinleyerek sorun ve taleplerinin yerine getirileceğini belirtti. Kahvaltılı basın toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ile Esengül Güven’de hazır bulundu.

 

MUHTARLAR MAHALLELERİNDE EKSİKLİĞİNİ DUYDUKLARI HİZMETLERİN YAPILMASI TALEBİNDE BULUNDU

 

Çerkezköy’de görev yapan 10 mahalle muhtarından kahvaltı programına katılan  Türkiye Muhtarlar derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün,Cumhuriyet mahallesi muhtarı Hikmet İşcan,İstasyon mahallesi muhtarı Bahri Çakır, Fevzipaşa mahallesi muhtarı Turan Ersöz,Yıldırım Beyazıt mahallesi muhtarı İrfan Akem,Fatih mahallesi muhtarı Mehmet Çetin, Kızılpınar mahallesi muhtarı Ahmet Millive,  Veliköy mahallesi muhtarı Ersan Albayrak’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ve Esengül Güven katıldı.Başkan Vahap Akay muhtarlardan mahallelerinin sorunlarını ve taleplerini tek tek dinledi ve sorunları bulunan mahallelerin sorunlarının çözümlenmesi için çalışmaların devam ettiğini ve yapılamayan çalışmalarında kısa sürede yapılacağını söyledi. Muhtarların taleplerinin de yerine getirileceğini belirten Başkan Akay ilçenin tüm mahallelerine eşit hizmet verme gayreti içinde olduklarını, ilçe genelinde başlattıkları çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini ve bir süre sonra çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahallelerin sorunların kalmayacağını söyledi.

 

ALTIYOL KAVŞAĞI BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN YAPILIYOR

 

Başkan Vahap Akay ilçe genelinde devam eden hizmet çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü, altıyol kavşağının da bir an önce bitirileceğini ve bu bölgede çalışmaların Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirterek, büyükşehir belediyesinin altıyol kavşağındaki çalışmaları tamamlandığında hükümet caddesinin yaya kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarının yapılacağı bilgisini de verdi. Başkan Akay Atatürk caddesin’de  yol genişletme çalışmalarının kasım ayı sonu itibariyle başlayacağını ve bu caddede yol genişletme çalışmaları ile yeni kaldırım çalışmaları yapılacağını ve yaya kaldırımlarının ağaçlandırılacağını da belirtti. Başkan Akay, Çorlu yolunda Kızılpınar mahallesin’e kadar olan bölümde ışıklandırma çalışmalarına hız verildiğini ve bu çalışmalarında kısa sürede tamamlanması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade etti. Belediye başkanı Vahap Akay muhtarlara belediyenin yapacağı yeni projeler hakkında da bilgiler aktardı. Kahvaltı sonunda muhtarlar başkan Akay’a verdiği bilgilerden dolayı ve mahallelerinin sorunların giderilmesi, taleplerinin yapılması yönünde kendilerini aydınlattığı için teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10