Sokakta Satranç oynadılar

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen ''Sokakta Satranç Var'' etkinliği tüm Türkiye'de olduğu gibi Çerkezköy'de de düzenlendi.

Çerkezköy 13.09.2017 20:22:00 0
Sokakta Satranç oynadılar

İlçe belediyeleriyle iş birliği yapılarak düzenlenen etkinlik renkli anlara sahne olurken, Çerkezköy halkının da yoğun ilgisiyle karşılandı.

 

SOKAK SATRANCI ÇERKEZKÖY’DE DE İLGİ GÖRDÜ

 

Türkiye Satranç Federasyonu ile Çerkezköy Belediyesi işbirliği ile önceki gün Çerkezköy’de iki ayrı noktada düzenlenen ‘’Sokakta Satranç Var’’ etkinliğine her yaştaki vatandaş ilgi gösterdi. İlk etkinlik Çerkezköy Belediyesi önünde 17.00-18.30 saatleri arasında gerçekleşti. İkinci etkinlik de Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Çerkezköy belediyesi Tepe Piknik Alanında 19.00-21.00 saatleri arası gerçekleştirildi. Düzenlenen iki etkinliğe de her yaştan vatandaşın ilgi göstermesinden ve Başkan Vahap Akay’ın da katılmasından dolayı Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy temsilcisi Remzi Yakut mutluluk duyduklarını ifade etti.

 

TÜRKİYE BİR HAFTA BOYUNCA SOKAKLARDA SATRANÇ OYNAYACAK

 

Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Remzi Yakut konu ile ilgili şunları aktardı. Yakut: “Türkiye bir hafta boyunca sokaklarda, parklarda, meydanlarda ve her yerde satranç oynayacak. TSF'nin önderliğinde ve tüm yurda yayılan İl Temsilciliklerimizin organizasyonları ile hayata geçirilen“Sokakta Satranç Var” projesi ile tüm Türkiye yine rekor bir katılımla, barışın, kardeşliğin ve bilgeliğin simgesi satranç sporunda buluşacak. 11-17 Eylül 2017 tarihleri arasında tüm yurtta hayata geçecek’’ ifadelerini kullandı.

 

İLK GÜN ETKİNLİĞİNDE 200 KİŞİ KATILDI

 

‘’Sokakta Satranç Var’’ etkinliğinin ilk günü Çerkezköy’de iki ayrı yerde yapılan etkinliğe her yaştan toplam 200 kişinin katılım gösterdiğini belirten Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Remzi Yakut, “Öncelikle bu etkinliğimize destek veren Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyoruz. Etkinliğimizin ilk günü her yaştan ve her meslekten vatandaşlarımızda katılım gösterdi ve toplamda ilk gün 200 kişinin katılması bizleri mutlu etti. 17 Eylül’e kadar devam edecek olan ‘Sokakta Satranç Var’ etkinliğimize tüm vatandaşlarımızın katılmasını bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10