Muhtarlar konuştu, Vali dinledi

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün genelgesi gereğince, Vali Mehmet Ceylan başkanlığında yapılan "Muhtarlarla Buluşma Toplantıları" nın onbirincisi Marmar

Marmara Ereğlisi 13.09.2017 20:26:00 0
Muhtarlar konuştu, Vali dinledi

Toplantıda muhtarların sorunlarını dinleyen Ceylan, yeni eğitim öğretim döneminde uygulanacak tedbirleri de muhtarlarla paylaştı. Konuya karşı duyarlı olmalarını istedi.

 

Toplantıya Vali Mehmet Ceylan’ın yanı sıra; Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıtkı Zehin, İl Mahalli İdareler Müdür Aysel Erkmen, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş İsmail Eselik, İlçe Emniyet Müdürü Ant Yıkılmaz, İlçe Yazı İşleri Müdürü Çağlar Şimşek, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

 

‘’HER TÜRLÜ OLUMSUZLUKLARI EMNİYET GÜÇLERİNE BİLDİRİN’’

 

Toplantıda konuşan Vali Ceylan, “Her ay muhtarlarımızla bir ilçemizde toplantılar yapıyoruz. Bu ay ki toplantımızı da Marmaraereğlisi İlçemizde siz değerli muhtarlarımızla yapacağız. Buradaki asıl amaç bir araya gelmek, birbirimizi tanımak, tanışmak ve daha sonrada sizlerin problem ve sorunlarınızı yerinde dinleyip çözüm yollarını aramak. Bizimde sizlere iletmek istediğimiz konuları sizlere iletip görüş alışverişinde bulunmak. Bildiğiniz gibi önümüzdeki hafta okullar açılıyor. Marmaraereğlisi İlçemizde okullarımızda derslik ve öğretmen açığımız yok. Bizler için önemli olan öğrencilerimizin güvenliği. Okul çevrelerinde öğrencilerimizi olumsuz yönde etkileyecek unsurların okul çevresine girmelerini yasaklıyoruz. Bu konularda da siz muhtarlarımızdan duyduğunuz her türlü olumsuzlukları emniyet güçlerimize bildirmenizi istiyoruz. Bir diğer konuda, mahallelerinizde yardıma muhtaç kimseler varsa bunları bizlere iletmenizi istiyoruz” dedi. Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından, muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Ceylan’a ve yetkililere ilettiler.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10