Okullarda temizlik çalışmaları devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala öğrenim görecek çocuklar için okulların temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy 14.09.2017 19:43:00 0
Okullarda temizlik çalışmaları devam ediyor

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından okullarda biriken çöp ve moloz yığınları titizlikle temizlendi.

 

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 18 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı nedeni ile ilçenin genelindeki tüm okulların mıntıka temizlikleri yapılırken, okul bahçelerinde biriken çöp ve moloz yığınları temizlenerek, okul bahçelerinin de yıkandığı belirtildi. Temizlik çalışmaları çocuklarını okula gönderecek aileler tarafından da takdirle karşılandı.

 

 ‘’HEDEFİMİZ PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR ÇALIŞMALARI TAMAMLAMAK’’

 

 Tüm okulların bahçeleri süpürge aracı ile süpürüldükten sonra basınçlı su ile yıkandığını ve ayrıca okul bahçelerinde genel anlamda mıntıka temizliği yapıldığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yavrularımızın 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda eğitim ve öğretim göreceği tüm okullarımızın okul bahçelerinde süpürme, yıkama ve mıntıka temizliği çalışmalarına başladık. Çalışmalar kapsamında ilk olarak süpürge aracı ile okul bahçesi süpürülüyor. Ardından bir yandan mıntıka temizliği yapılırken, bir yandan ise basınçlı su ile okul bahçesi yıkanıyor. Hedefimiz 18 Eylül Pazartesi gününe kadar çalışmalarımızı tamamlayarak, okullarımızın bahçelerini temiz ve güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayıp, yavrularımızın daha temiz bir okulda eğitim ve öğretim dönemine başlamaları” ifadelerini kullandı.

 

Haber / H. Barbaros ÜRKMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10