O parkta geleneksel oyunlar hayat bulacak

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hazırladıkları proje kapsamında bir yandan yeni parklar oluşturmaya devam ederken, diğer yandan eski parkları da revize ederek tekrar halkın kullanÄ

Çerkezköy 17.09.2017 22:12:00 0
O parkta geleneksel oyunlar hayat bulacak

Son olarak revize edilen Sabri Avcılar Parkı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Akay, bu alanda geleneksel oyunların da yaşatılacağını ifade etti.

 

REVİZE EDİLİYOR

 

Gazi Osman Paşa Mahallesi Şehit Er İlker Akkaya Sokak'ta yer alan Sabri Avcılar Parkı’ndaki revizyon çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bin 26 metrekare alan üzerine kurulu olan parkın geçmiş yıllardan beri kötü bir görüntü içerisinde bulunduğunu ifade ederek, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili çalışmaların yapıldığını Sabri Avcılar Parkının revize edilmesine karar verdiklerini ifade etti.

 

GELENEKSEL OYUNLAR CAN BULACAK

 

İlk olarak mevcut yapıların kaldırıldığını belirten Başkan Akay, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin daha sonra beton plak taş döşeme yollarının yapımına başlandığını kaydetti. Akay, "Oyun alanları ve fitness alanının da oluşturulacağı parkımızda basketbol sahası yapımı tamamlandı. Parkımızda, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunlarımız da yaşatılmaya çalışılacak. Peyzaj ve aydınlatma çalışmalarının da gerçekleştirileceği parkımızın Ekim ayı içinde hizmete açılmasını hedefliyoruz” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10