1911 Çerkezköyspor sezon açılışını gerçekleştirdi

Geçtiğimiz sezon gösterdiği muhteşem performans ile Bölgesel Amatör Ligi'ne çıkan temsilcimiz, 1911 Çerkezköyspor, sezon açılışını gerçekleştirdi.

18.09.2017 20:53:00 0
1911 Çerkezköyspor sezon açılışını gerçekleştirdi

Düzenlenen açılışa Çerkezköy Belediyesi Başkan Vekili Serdar Ürkmez, Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva katıldı.

 

Mustafa Uğraş Stadı’nda başlatılan açılış seremonisinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından kurban kesildi. Dualar edildi. Maç öncesinde tüm takım taraftara tanıtıldı. Açılışta konuşan 1911 Çerkezköyspor Başkanı Uğur Erem, Çerkezköyspor’un da Akhisar gibi Alanyaspor gibi takımlar arasında Süper Lig’de oynayacak kapasitelerinin olduğunu söyledi. Erem; Sanayicisiyle, esnafıyla bu takımı el ele verip çok güzel yerlere getireceğiz. İyi günlerde kötü günlerde sizlerinde yanımızda olmanızı bekliyoruz. Muratlıspor maçıyla sezonu açıyoruz. Hedefimiz 3. Lig’e çıkmak. Tüm Çerkezköyspor taraftarını trübünde görmek istiyoruz’’ diye konuştu.

 

VETERANLARIN MÜCADELESİNDE DOSTLUK KAZANDI

 

1911 Çerkezköyspor’un açılış töreninde veteranlar kendi aralarında maç yaptılar. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçta, kazanan dostluk oldu.

 

NET SKORLA MAĞLUP ETTİ

 

1911 Çerkezköyspor açılış maçında bölgenin güçlü ekiplerinden Muratlı Belediyespor takımı ile karşı karşıya geldi. Maça oldukça hızlı başlayan Çerkezköyspor organize ataklarla rakip kaleye yüklendi. Oldukça etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz ilk yarıda 2 gol bularak, devreye 2-0 önde girdi. Etkileyici futboluyla göz dolduran temsilcimize trübünlerden de destek geldi. İlk devre boyunca hiç susmayan taraftar, yeni sezon öncesi takımına desteklerine devam ettiler. İkinci devrede daha kontrollü bir oyun ortaya koya 1911 Çerkezköyspor sık sık oyuncu değişiklikleri ile mücadelede yeni isimlere de yer verdi. Muratlı Belediyespor’un ataklarını yerinde karşılayan temsilcimiz, ikinci devrenin ilerleyen bölümlerinde deyim yerinde ise Muratlı temsilcisine top göstermedi. Oldukça etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz ikinci devrede de bir gol bularak maçtan net bir skorla, 3-0 galip ayrıldılar.

 

BURAK ÇINAR SAKATLANDI

 

Maçta rakibiyle girdiği mücadeleden sonra sakatlanan Burak Çınar, sahayı terk etmek zorunda kaldı. Hemen Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alınan Burak Çınar’ın sağ omzunda çıkık olduğu belirtilirken, tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

TARAFTAR 90 DAKİKA BPOYUNCA DESTEKLERİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Muhteşem bir atmosferde gerçekleşen maçta 1911 Çerkezköyspor takımı 3-0 galip ayrılırken, trübünde renkli görüntüler oluşturan taraftar da 90 dakika hiç bitmeyen destekleriyle takımın arkasında olduklarını gösterdiler. Önümüzdeki hafta oynanacak olan Çorluspor 1947 maçı öncesi Çerkezköyspor 1911 takımı moral depoladı.

 

CANLI YAYINLANDI

 

Trakya Bölgesi’nde bir ilk gerçekleştirilerek ilk defa bir Bölgesel Amatör Lig temsilcisinin maçı 5 profesyonel kamera ile canlı yayınlandı. Kesinti olmadan gayet net bir görüntü ile maçı 90 dakika boyunca internetten takip edebilen taraftarlar, maçı canlı yayınlayan gazeteci Şaban Kardeş’e teşekkür ettiler. Trübünlerden ‘Şaban Kardeş Oley’ sloganları atıldı. Şaban Kardeş ise, maçların lig boyunca profesyonel bir şekilde canlı yayınlanacağını ifade ederken, haftaya oynanacak 1947 Çorluspor ile temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un maçının da canlı yayınlanacağını belirtti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10