Çerkezköy'e bir okul daha yapılıyor

Aldığı göç ile birlikte her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam eden Çerkezköy'de eğitime verilen önem de günden güne artıyor.

Çerkezköy 19.09.2017 21:07:00 0
Çerkezköy

Daha önce meclis toplantısında gündeme getirilen ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın kampanyasına 350 bin TL bağış yapan Çerkezköy’de bir okul daha yaptırılıyor. Zeki Algur isimli hayırsever tarafından yapılması planlanan ve Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait yerde yaptırılacak olan 21 derslikli ilkokul yapımı işine ait protokol imzalandı.

 

‘’HAYIRLI OLSUN’’

 

Hayırsever Zeki Algur tarafından Fevzipaşa Mahallesi’ne yapılacak olan ilkokul protokolü; Vali Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak ve Hayırsever Zeki Algur tarafından Valilik Makamında imzalandı. Vali Mehmet Ceylan, Hayırsever Zeki Algur’a teşekkür ederek yapılacak okulun hayırlı olmasını diledi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; ‘’Hayırseverimiz Sayın Zeki Algur'un yapacağı 21 Derslikli ilkokulun protokol imza törenini Sayın Valimiz Mehmet Ceylan'ın makamında gerçekleştirdik. Algur ailesine, emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyor, Çerkezköy'ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10