Şentop, Çerkezköy'de nikah şahitliği yaptı

TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Mustafa Şentop Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş'ün kızının nikah törenine katılarak şahitlik yaptı.

Çerkezköy 24.09.2017 18:30:00 0
Şentop, Çerkezköy

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin-Emine Gümüş’ün kızları Feyza Nur ile Ayşe- Rıfat Kılıç çiftinin oğulları Muhammet Furkan Polisevi’nde düzenlenen törenle dünya evine girdi. Kınadan sonra çiftin nikah töreni yapıldı.

 

ÇOK SAYIDA BÜROKRAT KATILDI

 

TöreneTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyon Başkanı Mustafa Şentop, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı ve davetliler katıldı.

 

NİKÂHI AKAY KIYDI

 

Şentop çiftin şahitliğini yaparken Akay ise nikahını kıydı. Burada bir konuşma yapan Şentop evliliğin önemini vurgulayarak “Bir ömür mutluluklar dilerim. Evlilik çok önemli bir müessesedir. Hele böyle bir yakın arkadaş ve dostların düğününde bulunmak ayrı bir mutluluk sebebi. Sevgi tabii çok önemli, ondan önce saygı ve hürmet daha da önemli. Tebrik ediyorum bir ömür boyu mutluklar diliyorum.”ifadelerini kullandı. Başkan Akay da mutlulukları gözlerinden okunan çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.       

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10