Kapanış toplantısında projenin sonuçları paylaşılacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında "İşbirliği ile KOBİ'lerde Verimlilik Dönüşümü Projesi" kapanış toplantısı bugün gerçekleştirilecek.

Çerkezköy 25.09.2017 19:37:00 0
Kapanış toplantısında projenin sonuçları paylaşılacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilecek toplantıya Çerkezköy Saray ve Kapaklı bölgesindeki idari ve mülki amirler ve protokolün yanı sıra OSB yöneticileri de katılacak.

 

ÇTSO PROFESYONEL DANIŞMANLIK HİZMETİ ALMIŞTI

 

Trakya Kalkınma Ajansı, Tekirdağ Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının birlikte gerçekleştirdiği; “İşbirliği ile KOBİ’lerde Verimlilik Dönüşümü Projesinin” kapanış toplantısında projenin sonuçları paylaşılacak. “İşbirliği ile KOBİ’lerde Verimlilik Dönüşümü” projesinin amacı ve kapsamı açısından ülkemizde uygulanan ilk ve tek örnek olduğuna dikkat çeken Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva, kapanış toplantısıyla ilgili olarak “bu proje, kamu, üniversite ve sanayici işbirliğinin başarıldığı özgün bir örnektir. Çok önemli bir başarı sağlanmıştır ve bu toplantıda bu başarılı işbirliğinin sonuçları paylaşılacaktır” dedi. “İşbirliği ile KOBİ’lerde Verimlilik Dönüşümü Projesi” 2016 yılı Sosyo-Ekonomik Kalkınma Mali Destek (Önce İnsan) Programı çerçevesinde gerçekleştirilmişti. Trakya Kalkınma Ajansının mali desteği, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının yürütücülüğü ve Tekirdağ Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün ortaklığında 9 ay boyunca yürütülen projede, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 12 KOBİ ve çalışanları verimlilik konusunda profesyonel danışmanlık hizmeti almıştı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10