Akraba kavgasında taş ve sopalar konuştu

Çerkezköy Kızılpınar mahallesinde akrabalar arasında çıkan tartışma, tekme tokat kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada üç araç ve bir dükkanın camları kırÄ

Çerkezköy 25.09.2017 19:44:00 0
Akraba kavgasında taş ve sopalar konuştu

KAVGA BÜYÜDÜ

 

Kızılpınar Mahallesinde meydana gelen olayda iddiaya göre aralarında daha önce husumet bulunan E. A. ile Ö. A. akrabaları M. A.’nın ofisine gelerek tartışmaya başladı. İddiaya göre arsa meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavga aile büyükleri de dahil olmasıyla birlikte büyüdü.

 

DÜKKAN VE ARAÇLARIN CAMLARI KIRILDI

 

Büyüyen kavga sonucunda taş ve sopalar kullanırken, kavgada bir dükkan ve üç aracın camları kırıldı. Yaşanan tartışmanın kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüşmesiyle kavga eden şahıslar bir birine sopalarla saldırdı. Yaşanan kavga olayında bir dükkan ve üç aracın camları kırıldı. Öte yandan mahalleye gelen jandarma ekipleri kavga eden aileleri güçlükle ayırırken, yaralılar ise olay yerine gelen ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgisi bulunan aynı soy isimli M. A.,O. A, R. A., E. A, B. A, F. A, E. A, Ö. A, M. A, Ö.r A, B. A, Ö. A ve M. A’yı ifadesi alınmak üzere gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü kaydedildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10