Açılış maçında dostluk kazandı

29 Ekim Spor Kompleksi açılışı için aralarında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ile Çerkezköy'deki futbol kulüplerinin başkanl

Çerkezköy 26.09.2017 19:28:00 0
Açılış maçında dostluk kazandı

Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Çerkezköy basını karşılaşmadan da 4-2 galip ayrılmasını bildi.

 

AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İstasyon Mahallesi 29 Ekim Spor Kompleksi yanında yapılan futbol sahasının açılışı önceki akşam gerçekleştirildi. Açılış için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Çerkezköy’deki futbol kulüplerinin başkanları ve eski futbolcuların yer aldığı takım ile Çerkezköy Basını karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Çerkezköy’deki futbol kulüplerinin başkanları ve eski futbolcuların yer aldığı takımda eski kaleci Muzaffer Kurt, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Başkan Yardımcısı Enver Bayram, meclis üyesi Yüksel Sevil, Doğanspor Yöneticisi Sercan Sönmez, Kızılpınarspor Yöneticisi Okan Bitmez, Fevzipaşaspor Yöneticisi Kenan Topçu, Kızılpınar Uzayspor Başkanı Tekin Karakulak, Çerkezköy 1923 Gençlikspor Başkanı Zeki Yazgaç, Çerkezköygücüspor Başkanı Yalçın Dursun, 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu ile Çerkezköy 1923 Gençlikspor Bayan Futbol Takımının milli sporcusu Birgül Çelik yer aldı.  Çerkezköy basını ise karşılaşmaya Hüseyin Gökçeli, Abdullah Adıgüzel, Celal Karakurt, Mehmet Ayan, Fırat Keskinkılıç, Ahmet Kardeş, Uğur Bingöl, Bahattin, Uğur Kılıç, Kadir Kıldıze ve Faik Onur Kaya kadrosu ile çıktı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Karşılaşma öncesinde takımlar ve diğer kulüplerin oyuncuları bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Maça etkili başlayan Vahap Akay’ın takımı bulduğu golle öne geçti. Oyundan kopmayan Çerkezköy basını ilerleyen bölümlerde ataklarını sıklaştırdı. Özellikle ileride Kadir, Faik Onur ve Uğur Kılıç ile etkili olan Çerkezköy basını Kadir’in pası ile hareketlenen Faik Onur Kaya’nın şık golüyle skoru eşitledi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Çerkezköy basını kısa bir süre sonra Fırat Keskinkılıç’ın golüyle karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmada oynadığı futbol ile resital sunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay geliştirdiği ataklarda kaleci Hüseyin’i geçemedi.

 

ÇERKEZKÖY BASINI DÖRT GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın ilk devresi Çerkezköy basınının 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanırken, karşılaşmanın ikinci devresinde Çerkezköy basınında Hüseyin Gökçeli’nin yerine kaleye Emrah Çoğalan dahil oldu. İlk devredeki etkili oyununu ikinci devrede de sürdüren Çerkezköy basını Ahmet Kardeş’in şık golüyle birlikte farkı ikiye çıkardı. Bu golden kısa bir süre sonra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın takımı penaltı vuruşu kazandı. Kazanılan penaltı vuruşunu şık bir vuruş ile değerlendiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay takımının ikinci golünü kaydetti. Gelen golle birlikte moral bulan Vahap Akay’ın takımı geliştirdiği ataklarda kaleci Emrah Çoğalan’a takıldı. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyan Çerkezköy basını Kadir’in pası ile müsait pozisyonda topla buluşan Bahattin şık bir vuruş ile maçın skorunu tayin etti. Öte yandan karşılaşmayı ise bütün takımların başkanları, yöneticileri ve teknik heyeti birlikte izlediler.

 

“KULÜPLERİMİZE HAYIRLISI OLUR”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay maçı canlı yayınlayan Çerkezköy Haber Gazetesine karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Maçı anlatan Furkan Akar ve Yavuz Soydan’ın sorularını cevaplayan Akay “ 29 Ekim Spor Kompleksinin futbol sahasını bugün açmış bulunuyoruz. Çok keyifli bir karşılaşma oldu. Gazeteci arkadaşlarımız ile birlikte bugünün anısını birlikte paylaşalım istedik. Güzel ve keyifli bir dakikada geçirdik. Bu kompleksi çocuklarımıza armağan etmenin de bugün mutluluğunu paylaşıyoruz. Futbol sahamız bütün kulüplerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

“KIZILPINAR’A DA KAZANDIRACAĞIZ”

 

Açılan futbol sahasının bütün kulüplere hayırlı olması temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram “ Bugün sahanın açılışı oldu ve yakında da sahanın tribünleri de yapılacak. Kızılpınar Mahallemizde de bir stadyum yapmayı hedefliyoruz. Belediye Başkanımız Vahap Akay spora büyük önem veriyor. Bütün amatör spor kulüplerimize de başarılar diliyoruz. Başkan Vahap Akay’ın arkasında Çerkezköy’e hizmet etmeye de devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10