Camcı adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı gerçekleştirilecek olan ilçe başkanlığı seçimlerine aday olduğunu açıkladı.

Çerkezköy 27.09.2017 19:47:00 0
Camcı adaylığını açıkladı

Dün Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver bayram ile İmdat Özgör, belediye meclisi üyeleri ve kalabalık bir partili hazır bulundu ve ilçe teşkilatına kalabalığın sığmaması üzerine Camcı açıklamasını parti binası önünde gerçekleştirdi. Camcı, 16 Nisan’da yakaladıkları başarıyı 2019’da yapılacak yerel, Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de devam ettireceklerini belirtti.

 

“DELEGE SEÇİMLERİMİZ 30 EYLÜL -1 EKİM TARİHLERİNDE YAPILACAK”

 

Camcı açıklamasında “Bildiğiniz gibi genel merkezimiz ‘’muhtarlık bölgesi delegeleri ve parti içi ön seçmen seçimleri ile il ve ilçe kongreleri’’ seçimleri ile ilgili 10 Mayıs 2017 tarihli genelgeyi ve ilçe başkanlıklarına göndermiş ve ilgili genelge ekinde gönderdiği seçim takvimine göre süreç başlamıştır. Yönetim kurulunda aldığımız karar ile de delege seçimlerinin yapılacağı tarihi geçtiğimiz günlerde yaptığımız yazılı açıklamayla sizlerle ve basınımızla paylaşmıştık. 30 Eylül 2017 Cumartesi ve 1 Ekim 2017 Pazar günü yapılacak olan delege seçimleri ve sonrasında gerçekleşecek kongremiz şimdiden hayırlı olsun. 10 Nisan 2016 tarihinde yapılan kongre ile göreve başlamıştık. Geçen süre içerisinde hep birlikte partimiz için var gücümüzle çalışarak hizmet etmeye devam ettik. Çeşitli çalışmalar, ziyaretler, programlar ve tabii ki zorlu bir referandum sürecini hep birlikte geçirdik. Yapılacak olan ilçe kongremizde tüm çalışmalarımızı ayrıntılarıyla anlatacağız. Bütün bu süreçlerde partimizin her kademesinde görev yapan bizimle birlikte mücadele eden emek harcayan herkese öncelikle yönetim kurulu arkadaşlarıma, kadın ve gençlik kollarımızın başkan ve yönetimlerine ve siz değerli partili arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu ekip ile ve partimizin tüm üyeleri ile çalışmaktan onu ve gurur duyuyorum. Bu ekip 10 Nisan 2016 da işe başlayan bir ekip değil. Bu ekip uzun yıllar önce yola çıkan, yaptığı çalışmalar ve verdiği emek ile partimizi Çerkezköy’de iktidara taşıyan ekip” diye konuştu.

 

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAHAP AKAY’I ÇERKEZKÖY’E KAZANDIRAN BU EKİP”

 

Camcı “ Bu ekip Çerkezköy’de yıllar sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin şanlı bayrağını dalgalandıran ekip. İşte burada sevdamız Çerkezköy diyerek yola çıkan genç çalışkan başkanımız Vahap Akay’ı Çerkezköy halkına kazandıran ekip bu ekip. Bu ekip 16 Nisan referandumunda her türlü baskıya ve haksızlığa rağmen Ohal döneminde meydanlarda çalışarak, emek vererek Çerkezköy’de hayır oylarının çıkmasını sağlayan ekip ”ifadelerini kullandı.

 

“YAKALADIĞIMIZ BAŞARIYI 2019 SEÇİMLERİNDE DE BAŞARIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ”

 

2014 yerel seçimlerinde ve 16 Nisan’da ki seçimlerde yakaladıkları başarıyı 2019 yılında yapılacak olan yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de devam ettirmek istediklerini kaydeden Camcı “Partimizi daha da güçlendirerek güçlü bir Çerkezköy ve civar ilçeleri ile birlikte daha güçlü bir Tekirdağ için mücadele edeceğiz. Partimizin iktidar yolundaki yürüyüşüne katkı vermek 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimini almak için öncelikle bu şehri almak zorundayız. Hedefimiz büyük bunun için güçlü gönüllü ve özverili kadrolarla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Zaman özveri  zamanıdır. Memleketin içinde bulunduğu bu dönemde her arkadaşımız gibi bende terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim ” diye konuştu.

 

“DEMOKRASİ ŞÖLENİNE DÖNÜŞMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

 

Camcı”  Hafta sonu yapılacak olan delege seçimlerinin ve sonrasında gerçekleşecek ilçe kongremizin geçtiğimiz dönemlerde de olduğu gibi barış, dostluk kardeşlik ve dayanışma duyguları içerisinde geçmesini ve bir demokrasi şölenine dönüşmesini temenni ediyor, sürecin partimize ve Çerkezköy’ümüze hayırlı olmasını diliyorum.”

 

“MENSUBU OLMAKTAN ONUR VE GURUR DUYDUĞUM PARTİMİN İLÇE BAŞKANLIĞINA TEKRAR ADAYIM”

 

Konuşmasının devamında tekrar ilçe başkanlığına aday olduğunu kaydeden Camcı “ Laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ’ Benim iki büyük eserim vardır, biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir’ diyerek önemini vurguladığı mensubu olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum partimin ilçe başkanlığına tekrar adayım. Çünkü Çerkezköy için daha söyleyecek sözümüz yapacak işlerimiz var. Çünkü sevdamız Çerkezköy. Ülkemin kurucusu ve bir demokrasi okulu olan partimin her kongre sonrası daha da güçlendiğini bilerek sonuçta kazananın partim olacağına inancım tamdır. Delege seçimlerinde siz değerli üyelerimizin beyaz listeye desteğini biliyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10