Delegeden Camcı'ya tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nın yapılacak ilçe kongresi öncesinde Cumartesi günü başlayan delege seçimi dün tamamlandı.

Çerkezköy 1.10.2017 19:12:00 0
Delegeden Camcı

Mevcut ilçe başkanı Engin Camcı’nın başkan adaylığında Beyaz Liste ile İlçe eski Yönetim Kurulu Üyesi Barış Erdoğan’ın başkan adaylığındaki Mavi Liste ve kırmızı listeyle Murat Akay’ın yarıştığı delege seçiminde tüm delegeler Beyaz Liste’den seçildi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın açık desteğini alan beyaz liste adayı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Engin Camcı CHP delegesinin de desteğini aldı.

 

10 MAHALLEDE DELEGE SEÇİMİ YAPILDI

 

Cumartesi günü Gazi Osman Paşa Mahallesi, Kızılpınar Mahallesi , Fevzipaşa Mahallesi, Bağlık Mahallesi ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesinin delegeleri belirlendi. Gazi Osmanpaşa Mahallesinde 262 üye sandık başına giderken, sandıktan üç geçersiz oy çıktı. Beyaz liste 218 oy alırken, mavi liste 6, kırmızı liste ise 35 oyda kaldı. 205 üyenin sandık başına gittiği Kızılpınar Mahallesinde bir oy geçersiz sayılırken, Engin Camcının beyaz listesine 181 oy çıkarken, mavi listeye 12, kırmızı listeye ise 11 oy çıktı.

 

CAMCI BÜYÜK FARK ATTI

 

152 üyenin sandık başına gittiği Fevzipaşa Mahallesinde ise üç oy geçersiz sayıldı. Engin Camcının yer aldığı beyaz liste 107 oy alırken, Barış Erdoğan’ın yer aldığı mavi liste 8, Murat Akay’ın yer aldığı liste ise 34 oyda kaldı. Bağlık Mahallesinde ise 161 üye sandık başına giderken, bir oy ise geçersiz sayıldı. Bu sandıkta mevcut başkan Engin Camcı rakiplerine büyük fark atarken, toplam 136 oy aldı. Diğer adaylardan Murat Akay 21, Barış Erdoğan ise 3 oy aldı. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi delege seçimlerinde 326 üye sandık başına gitti. Sekiz oyun geçersiz sayıldığı seçimde Beyaz liste 257 oy alırken, mavi liste 16, Kırmızı liste ise 45 oy aldı.

 

İKİ MAHALLEDEN ERDOĞAN’A OY ÇIKMADI

 

Pazar günü ise İstasyon Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Veliköy Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Fatih Mahallesinde yaşayan üyeler sandık başına gitti. Yıldırım Beyazıt Mahallesinde 150 üye sandık başına gitti. İki oyun geçersiz sayıldığı seçimde beyaz liste 134, kırmızı liste 14 ve mavi liste ise iki oy aldı. 123 üyenin sandık başına gittiği İstasyon Mahallesinde mevcut başkan Engin Camcı’nın listesi rakiplerine büyük fark attı. Beyaz liste 102 oy alırken, kırmızı liste 16 ve mavi liste ise 5 oy aldı.

 

54 üyenin oy kullandığı ve dört oyunda geçersiz sayıldığı Veliköy Mahallesinde ise Beyaz Liste oyların yüzde 98’ini aldı. Beyaz liste adayı Engin Camcı 48 oy alırken, kırmızı liste adayı Murat Akay ise iki oyda kaldı. Mavi liste adayı Barış Erdoğan’a ise Veliköy Mahallesinde oy çıkmadı. 89 üyenin sandık başına gittiği Cumhuriyet Mahallesinde iki oy geçersiz sayıldı. Beyaz liste 68 oy alırken, kırmızı liste 16, mavi liste ise üç oyda kaldı. 96 üyenin oy kullandığı Fatih Mahallesinde ise bir oy geçersiz sayıldı. Sandıktan beyaz liste adayı Engin Camcı’ya 80, kırmızı liste adayı Murat Akay’a ise 15 oy çıktı. Mavi liste adayı Barış Erdoğan’a Veliköy Mahallesinde olduğu gibi Fatih Mahallesinden de oy çıkmadı.

 

CAMCI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Delege seçimlerinin ardından partililere seslenen CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, demokratik bir şekilde seçim yaptıklarını kaydetti. Camcı “ Öncelikle bu seçimlerin Cumhuriyet Halk Partisine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tekirdağ il genelinde delege seçimlerine 3 liste ile giden tek ilçe olduk.Cumartesi ve bu gün yağan yağmur bizlere hareket getirdi. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda katılım yoğun oldu. Bu yılda da seçimde başarı yakalamasını bildik. Bizlerinde eksikliği olabilir. Ancak Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz büyük bir aileyiz.Birbirimizi eleştirebiliriz, ancak birlik ve beraberliğimizden dün olduğu gibi bu günde ödün vermiyoruz. İşte CHP’nin demokrasi anlayışının en güzel örneği de buradadır. Cumhuriyet Halk Partisi ailesine ve seçime katılan yada işleri nedeniyle katılamayan tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Kongre sürecimiz 28 Kasım tarihine kadar olacak. Çarşamba günü İlçe Yönetim kurulu üyelerimiz ile toplanıp seçim tarihini belirlenecek.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10