Kapaklıspor'dan gol şov 5-0

Ligin ilk haftasını bay geçen Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor ikinci hafta konuk olduğu Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanında farka gitti.

2.10.2017 19:05:00 0
Kapaklıspor

 Rakibini beş golle mağlup eden Kapaklıspor rakiplerine gözdağı verirken, ilerleyen haftalar için de taraftarına umut verdi.

 

İLK GOL NAİL’DEN

 

Çorlu’da Pazar günü oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ekip konuk ekip Kapaklıspor oldu. Rakibi karşısında tecrübeli oyuncularıyla ataklarını sıklaştıran Kapaklıspor karşılaşmanın ilk yarım saatlik diliminde istediği gol ve golleri bulamadı. Ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ise rakibi karşısında savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 38.dakikasında Nail ile ulaştı.

 

YEDİ DAKİKADA ÜÇ GOL

 

Karşılaşmada öne geçen Kapaklıspor çözülen rakibi Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında üst üste goller buldu. 40’ıncı dakikada sahneye çıkan Şaban düzgün bir vuruş ile farkı ikiye çıkartırken, bu golden iki dakika sonra ise bu kez sahneye Mertcan çıktı. Mertcan şık bir vuruş gerçekleştirerek takımının üçüncü golünü kaydetti. Karşılaşmanın ilk devresinin de kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre konuk ekip Kapaklıspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

BEŞ GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini rahat bir futbolun ardından 3-0 önde tamamlayan Kapaklıspor karşılaşmanın ikinci devresinde de kontrollü bir futbol ortaya koydu. Rakibinin farkı indirmek için geliştirdiği ataklarda savunmada hata yapmayan Kapaklıspor 62.dakikada Şaban’ın golü ile farkı dörde çıkardı. Karşılaşmanın 90.dakikasında ise sahneye çıkan Çağatay maçın skorunu tayin etti. Karşılaşmadan 5-0 galip ayrılan Kapaklıspor ilk maçından galibiyet ile ayrılırken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise ikinci maçından da puanla tanışamadı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10