Çorlu artık daha çok okuyacak

Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından hazırlanan proje kapsamında kişi, kurum ve kuruluşların da destekleriyle oluşturulan 7 bin kitaplık kütüphane, Seymen İlkokulu ve Ortaokulu'nda açıldı.

Çorlu 2.10.2017 19:09:00 0
Çorlu artık daha çok okuyacak

Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerinin boyadığı Seymen İlkokulu ve Ortaokulu Okul Kütüphanesi’nin açılışına Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Gürzsoy,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı, Seymen Mahalle Muhtarı Aydın Dinler, Seymen Ortaokulu ve İlkokulu Müdürü Şeref Bilgiç, Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şube Başkanı Canan Naciye Yurtseven, hayırseverler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

AÇILIŞ KONUŞMASINI ŞEREF BİLGİÇ YAPTI

 

Törenin açılış konuşmasını Seymen Ortaokulu ve İlkokulu Müdürü Şeref Bilgiç yaparken, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü ve Av. Ayhan Civan birer konuşma gerçekleştirirken hazırlanan proje için teşekkür ettiler.

 

BİR ÜLKENİN KALKINMASI İÇİN EN ÖNEMLİ İHTİYAÇ BİLGİ VE EĞİTİMDİR

 

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ise konuşmasında okumanın önemine değinirken, "Bir ülkenin kalkınabilmesi için en önemli ihtiyaç bilgi ve eğitimdir. Eğitime yapılan yatırımlar asla karşılıksız kalmaz ve boş bir yatırım değildir. Eğitime yapılan yatırım çocuklarımızın geleceğine yapılan yatırımdır. Bugün burada açılışını yaptığımız kütüphane sadece çocuklara değil, Seymen Mahallemizde bulunan tüm vatandaşlarımıza hizmet edecektir. Bu projenin bundan sonra da devam ettirilmesi gerektiği düşüncesindeyim ve destekçisiyiz. İhtiyacı olan okullarının tespit edilerek bu projenin daha da yaygınlaştırılması için hep birlikte hareket edeceğiz" dedi.

 

‘HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM’

 

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç yapılan çalışmanın önemine değinirken, "Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi gerçekten güzel bir çalışma gerçekleştirmiş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Kütüphanenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından okul kütüphanesinin açılışı gerçekleştirilirken katılımcılar kütüphanede incelemelerde bulundular.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10