Çerkezköylü şoförlerin göz sağlığı Dünyagöz'e emanet

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası dün Çorlu'da faaliyet gösteren Dünyagöz Hastanesi ile indirim protokolü imzaladı.

Çerkezköy 2.10.2017 19:23:00 0
Çerkezköylü şoförlerin göz sağlığı Dünyagöz

“GÖZ SAĞLIĞI ŞOFÖR ESNAFIMIZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ “

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler esnaf odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa As, Dünyagöz Hastanesi  İş Geliştirme Uzmanı Füsun Özcan tarafından imzalanan indirim anlaşması sonunda yaptığı açıklamada, “Sürücülerin sağlıklarını ve emniyetlerini korumak adına göz sağlığı  çok önemlidir. Göz sağlığı yerinde olan şoför daha dikkatli ve güvenli bir sürüş sağlamaktadır. Şoför esnafımız için göz sağlığına önem veriyoruz ve göz sağlığı bizim için önemli etken olduğuna da inanıyoruz. Bu gün  Çorlu’daki Dünyagöz hastanesi ile göz sağlığı için imzaladığımız indirim anlaşmasında oda üyemiz şoförler ve birinci derecedeki yakınları bu indirimden yararlanacaktır. Bu anlaşma camiamıza hayırlı olsun” dedi.

 

“ÇERKEZKÖYLÜ ŞOFÖRLER DÜNYAGÖZ HASTANESİNDEN AYRICALIKLI YARARLANACAK”

 

Dünyagöz Hastaneler Grubu  Çorlu Hastanesi İş Geliştirme Uzmanı Füsun Özcan’da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyelerinin kendilerinin ve birinci derecedeki yakınlarının indirimli ve ayrıcalıklı olarak hizmetlerinden yararlanacaklarını ve imzalanan protokol işbirliğinin hayırlı olması temennisinde bulundu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10