Kavşaklar araç parkları ile işgal altında  

Çerkezköy'de yaşanan trafik sorununun çözümü için Çerkezköy Belediyesi'nin ana caddelerde yaptığı yeni düzenlemelere ve ana caddelerdeki kavşaklara park yasağı olmasına rağmen gün

Çerkezköy 2.10.2017 19:24:00 0
Kavşaklar araç parkları ile işgal altında  

BU DURUMA KİM DUR DİYECEK

 

Özellikle Çerkezköy’ün en işlek caddesi olan Atatürk caddesi, trafiğin rahatlatılması için Öztrak Caddesi ve Uğur Mumcu Cadde’lerinde tek yön uygulamasına 3.5 ay önce geçilmesine rağmen trafikte büyük oranda iyileşme görülürken gün içinde park yasağı konulan yerlere de araç parklarının hala devam etmesi, bu bölgelerde trafik akışını engellemesi duyarlı sürücülerin şikayetine neden oluyor. Zaman zaman bu bölgelerde görev yapan belediye zabıta ekipleri park yasağı olan yerlere park eden araçları kaldırıyor. Ancak zabıtanın olmadığı zaman bu bölgelerde araç parkları devam ediyor ve trafik akışını olumsuz yönde etkiliyor. Duyarlı vatandaşlar park yasağı olan yerlere araç park eden duyarsız sürücülere kim dur diyecek, artık buna bir çözüm bulunsun” dediler.

 

PARK YASAĞI OLAN YERLERE ARAÇ PARK EDİLMEMESİ İÇİN DUYARLI OLALIM

 

Yetkililer, caddelerdeki kavşakların kesinlikle park yeri olmadığını ve hale gün içinde zaman zaman duyarsız sürücülerin araç park ettiklerini doğruladılar. Zabıta ekipleri, bu yönde ellerinden geleni yapaya çalıştıklarını Atatürk İlk Okulu önündeki kavşağa hale park eden araçların olduğunu oysa burada araç  park etmenin yasak olduğunu ve dubalarda konulmasına aldırış etmeyen duyarsız sürücülerin hala araçlarını park ederek araçlarını bırakıp gittiklerini ve kavşakların araç parkları ile işgal altında kaldığını ve bu bölgelere park eden araçlarla etkin bir mücadele yapılacağını belirttiler.

 

Haber / Seyit SÜREN    

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10