Kültür ve Sanat Kurslarına yoğun ilgi var

Çerkezköy Belediyesinin bu yıl Kültür ve Sanat dallarında 20 farklı kursu hayata geçiriyor ve kurslara ilginin yoğun olduğunu belirten belediye yetkilileri vatandaşsın ilgi göstermesinden dolayı da memnunluk duyd

Çerkezköy 3.10.2017 19:55:00 0
 Kültür ve Sanat Kurslarına yoğun ilgi var

KURSLAR 15 EKİM’DE BAŞLIYOR

 

Belediye yetkililer Kurs kayıtlarının 15 Eylülde başladığını hatırlatarak 6 Ekimde son bulacağını ve eğitimlerin 15 Ekim itibariyle başlayacağı bilgisini verdiler. Yetkililer özellikle son bir hafta içinde kurslara kayıt yaptırmak için belediyemizin Mavi masalarına kayıt yaptıranların sayısı oldukça çok. Kurslara ilgi beklenenden çok olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Özellikle bu yıl 20 farklı branşta gençlerin olduğu kadar her yaşta insanımızın katılacağı kurslarında olması bu yıl ilçemizde kurs zenginliği yaşanacak. Kurs kayıtları sona erdiğinde hangi kursa kaç kişinin kayıt yaptırdığını açıklayacağız” dediler.

 

VATANDAŞ MEMNUN

 

Çerkezköy belediyesinin bu yıl 20 farklı branşta kursu hayata geçirecek olmasından ilçe halkı memnuniyet duyduğunu belirtiyor. Vatandaşlar, “Her yaşa hitap edecek kursların ilçemiz belediyesi tarafından açılacak olması bizleri sevindirdi. Her yaştaki insanımız bu 20 kurs içinde kendine uygun olan kursa gidecek ve bu kurlara katılanlar hem boş zamanlarını değerlendirmiş olacak hem de bilmedikleri ya da bildikleri konuları daha zenginleştirilmiş olarak öğrenmiş olacaklar.”dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 

   


0282 726 91 91
0282 747 65 10