GF Hakan Plastik ailesi yaza veda pikniğinde buluştu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet göstern GF Hakan Plastik çalışanları ve aileleri geçtiğimiz günlerde Çerkezköy ve Şanlıurfa'da düzenlenen pikniklerle hem başarı kutlamalarınÄ

Çerkezköy 5.10.2017 20:24:00 0
GF Hakan Plastik ailesi yaza veda pikniğinde buluştu

ÇOK SAYIDA PERSONEL KATILDI

 

Düzenlenen pikniklere Çerkezköy ve Şanlıurfa fabrika çalışanlarının yanı sıra İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu, Samsun, Diyarbakır, Antalya ve Ankara illerinde bulunan bölge müdürlükleri çalışanları da katıldı. Her iki etkinlikte 1500’ü aşkın kişinin katılımı ile geniş bir aile olarak bir şölen havası yaşandı. Organizasyonda çalışanlara hitap eden GF Hakan Plastik Türkiye ve Ortadoğu Bölge Başkanı Batuhan Besler, bir aile olmanın ve aidiyetin önemine değinerek “Herkesin çok yüksek bir katılım ile buraya gelmesi, aileleri ve çocuklarıyla birlikte burada olması benim için çok keyifli ve gurur verici bir şey” ifadelerini kullandı.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Batuhan Besler “Sizlerden iki dileğim var; birincisi GF Hakan Plastik’in yakaladığı bu başarıyı sürdürmek için elinizden geleni yapmanız, ikincisi ise çocuklarınızın geleceği için elinizden geleni yapmanız. Yeni eğitim öğretim yılı tüm çocuklarımız için hayırlı olsun” dedi. GF Hakan Plastik çalışanları ve aileleri kıyasıya rekabet edilen yarışmalar, çeşitli hediyelerin verildiği çekilişler ile eğlendiler.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10