Okul bahçesinde uyuşturucu komasına girdi

Çerkezköy'ün en büyük sorunu olan uyuşturucu madde kullanımı okullara kadar sıçradı. Son dönemde birçok gencin hayatını kaybetmesini neden olan uyuşturucu bir lise öğrencisini okul bahçesind

Çerkezköy 5.10.2017 20:29:00 0
Okul bahçesinde uyuşturucu komasına girdi

Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılan N.G isimli öğrencinin geçen yılda uyuşturucu kullandığı için okuldan ailesi tarafından alındığı iddia edildi.

 

GEÇEN YIL TEDAVİ GÖRMÜŞ

 

Çerkezköy’de bir lisede eğitim görürken uyuşturucuya alışarak bağımlı olan 19 yaşındaki N.G geçen yıl uyuşturucu tedavisi görmek için okuluna ara verdi. Bu yıl tekrar eğitimine kaldığı yerden devam eden lise son sınıf öğrencisi N.G eski alışkanlığını devam ettirerek dün iddiaya göre aldığı uyuşturucu maddeden dolayı arkadaşları tarafından okul bahçesinde baygın halde bulundu.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

 

Okul idarecilerinin haber vermesiyle olay yerine 112 ve polis ekipleri yaptığı araştırmada 19 yaşındaki N.G isimli genci çığlıklar içinde yerde kıvranırken buldu. Sağlık ekiplerinin okul bahçesinde yaptığı ilk müdahalenin ardından N.G ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. N.G’nin durumunu gören öğrenciler olayın şokunu üzerinden atamazken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10