Sakatlar Derneği Meydan'da aşure dağıttı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, Muharrem ayı dolayısıyla Belediye Meydanı'nda vatandaşlara 500 adet aşure ikram etti.

Çerkezköy 6.10.2017 18:54:00 0
Sakatlar Derneği Meydan

BU YIL 500 ADET DAĞITTILAR 

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, Muharrem ayı dolayısıyla dün saat 13.30’da Çerkezköy Belediyesi önünde vatandaşlara aşure dağıttı. Dernek üyeleri tarafından düzenlenen etkinlikte bu yıl 500 kişilik aşure hazırlandığını belirten Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Ayten Sakine Varlık, Muharrem ayının Tüm ülkemize hayırlı olmasını diledi.

 

“BÜYÜK BİR ÖNEMİ VAR”

 

Birlik ve beraberliğe dikkat çekmek için aşure etkinliği düzenlediklerini kaydeden Varlık “ Dernek olarak üyelerimizle birlikte aşure etkinliği düzenledik. Burada amacımız, hem bu anlamlı günü anmak hem de üyelerimizi bir araya getirmekti. Buraya gelen üyelerimiz ile vatandaşlarımıza baktığımızda amacımıza ulaştık sanıyorum. Etkinliğimize destek veren üyelerimize ve davetimize icabet eden sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ediyorum. Bu yıl 500 kişilik bir aşure hazırladık. Muharrem ayı dolayısıyla aşurenin geleneklerimizde önemli bir yeri var. Bütün vatandaşlarımızın Muharrem ayı mübarek olsun” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10