Denetimler gece boyunca devam etti

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Ruhsat Denetim Müdürlüğü Tekirdağ Süleymanpaşa ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile beraber umuma açık istirahat ve eğlence yerlerini denet

Süleymanpaşa 8.10.2017 19:31:00 0
Denetimler gece boyunca devam etti

Denetimlerini gece de devam ettiren ekipler, mevzuata aykırı hareket eden iş yerlerine de gerekli uyarılarda bulunarak, denetimlerini devam ettireceklerini söylediler.

 

KONTROL ETTİLER

 

Kumbağ ve Barbaros mahallelerinde gece geç saatlere kadar devam eden denetimlerde başta bar ve kafe olmak üzere tüm alkollü mekanlar denetlendi. Denetimlerde işyeri açma ve çalışma ruhsatı başta olmak üzere, canlı yayın ruhsatı, TAPDK belgesi, ses düzeyi, satışa sunulan ürünler ve genel temizlik kuralları kontrol edildi.  Mevzuata aykırı hususlar tespit edilen iş yerleri sahiplerine idari işlemler uygulandı.

 

KİMLİK KONTROLÜ YAPTILAR

 

Sahte içki satışı yapılmasının önüne geçmek için‘’BÜİS’’ (Bandrollü Ürünleri İnceleme Sistemi) ile satışa hazır olan tüm içkiler jandarma tarafından tek tek kontrol edildi. Alkollü mekanlarda kimlik kontrolü ve kaçak çalışan olup olmadığını kontrol eden jandarma komutanlığı personeli denetimlerin devam edeceğini aktardılar.

 

EŞKİNAT; ‘DENETİMLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK’’

 

“Halkımızın sağlığı ve kaliteli hizmet alabilmesi için Jandarma ve Emniyet güçlerimiz ile birlikte denetimlerimiz hız kesmeden devam edecek.” açıklamasında bulunan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Amacımız denetimlerin yapıldığı işletmeler üzerinde baskı kurmak değil, işletmelerimizin kurallara uygun olarak satış yapmaları ve vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmeleri. Bunun için ekiplerimizin Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğümü ile ortak çalışmaları halkımızın sağlığı için devam edecektir.” diye konuştu.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10