Ünal: Ödemeler ay sonuna kadar devam edecek

S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal, ürününü kooperatife teslim eden kooperatif ortaklarına ödemelerin devam ettiğini ve ödemele

Çerkezköy 8.10.2017 19:33:00 0
Ünal: Ödemeler ay sonuna kadar devam edecek

ÖDEMELER YAPILIYOR

 

Başkan Nafis Ünal 2017 yılı hasat döneminde kooperatife ürününü teslim eden kooperatif ortaklarına ödemelerin yapıldığını belirterek: “Bu yıl ortaklarımız önceki yıllara göre çok daha fazla bereketli bir yıl geçirdi ve açıklanan ön ödeme fiyatları üzerinden de ön ödemeler yapılıyor. Ödemeler ön ödeme fiyatı üzerinden teslim edilen üründeki yağ oranına göre yapılıyor” diye konuştu.

 

“ BU YIL ORTAKLARIMIZ ÇOK BEREKETLİ BİR YIL GEÇİRDİ”

 

Ünal “ Bu yıl havalarında beklentilerimiz gibi çok iyi gitmesi ve yağışlarında zamanında ve yeterince yağması ile çok daha fazla ürün elde ettik ve gerçekten bu yıl önceki yıllara göre çiftçimiz çok bereketli bir yıl geçirdi. Açıklanan ön ödeme fiyatları da beklentilerimiz gibi olması bizleri bir o kadar daha sevindirdi ve bu yılda kooperatif ortaklarımızın yüzde doksan dokuz buçuğu ürününü kooperatifimize teslim etti. Ödemeler Ekim ayı sonuna kadar devam edecek ödemelerde hiçbir sıkıntı yok. Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi olarak net alımlarımızın ne kadar olduğunu da önümüzdeki günlerde açıklayacağım” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10