Muhsin Yazıcıoğlu parkı tamamlandı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan ve revizyon çalışmaları tamamlanarak halkımızın kullanımına açılan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda incelemelerde bu

Çerkezköy 9.10.2017 19:42:00 0
Muhsin Yazıcıoğlu parkı tamamlandı

“ÇALIŞIR HALE GETİRDİK”

 

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Gazi Osman Paşa Mahallesinde 635 ada yanında bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda revizyon çalışmalarını tamamladı. Mayıs ayı başında başlayan çalışmaların sona erdiğini ifade eden Başkan Vahap Akay  “Yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik park alanında çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalar kapsamında ilk olarak park alanımızın içindeki atıl durumda olan yapıları temizledik. Akabinde yürüyüş yollarının yapımına başladık ve sert zemin çalışmalarını tamamladık. Sonrasında ise parkın aydınlatma sistemini de çalışır hale getirdik” diye konuştu.

 

“655 METREKARELİK ÇOCUK OYUN ALANI OLUŞTURULDU”

 

Akay “ Çocuk oyun alanı ve oturma duvarı da oluşturuldu ve park alanında pergolalar da yapıldı.  Muhsin Yazıcıoğlu Parkımızın içinde bir de kafeterya yaptık. Parkımız içinde 216 metrelik koşu yolu oluşturduk. Parkımızdaki 655 metrekarelik çocuk oyun alanında çocuklarımız gönüllerince eğlenerek güzel vakit geçirebilecek. Park alanımızın bakımı ise otomatik sulama sistemi ile yapılacak” dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10