"Laf değil iş üretmeye devam ediyoruz"

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılpınar mahallesinde gerçekleştirilen altyapı, kaldırım ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Çerkezköy 12.10.2017 18:52:00 0
 

Akay sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla son günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesini eleştiri bombardımanına tutan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’e gönderme yaptı. Anne oğul şefkatini aratmayan fotoğrafta mahalle sakini ile Akay arasındaki sıcaklık objektiflere böyle yansırken, Akay’da takipçilerine yaptığı paylaşımda “Söz verdiğimiz gibi Kızılpınar Mahallemizde yapılmayan cadde ve sokak bırakmayacağız. Laf değil iş üretmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

TALEPLERİ DİNLEDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılpınar Mahallesinde gerçekleştirilen altyapı, kaldırım ve yol yapım çalışmaları sürüyor. Dün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş Kızılpınar Mahallesinde devam eden çalışmaları inceledi. Başkan Akay, incelemeler sırasında Kızılpınar sakinlerinin ve esnafın taleplerini de dinledi.

 

“HIZLA DEVAM EDİYOR”

 

Çalışmaların Çerkezköy, Çorlu, Hacı Yakup ve Hürriyet Caddelerinde devam ettiğini kaydeden Başkan Akay “ İstiklal, Osmanlı ve Atatürk Caddelerimizde kaldırım ve beton yol yapım çalışmaları tamamlandı. Hacı Yakup Caddesi’nde kaldırım ve beton yol yapımı devam ediyor. Çerkezköy ve Çorlu Caddelerinde beton yol yapımına başlanırken; Hürriyet Caddesi’ndeki kaldırım çalışmalarında ise sona gelindi” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10