"TARİHTE MALKARA" KONULU FOTORAF YARIŞMASI BAŞLADI

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü fotoğraf yarışması düzenleyerek ilçenin kültür ve tarihini yansıtan değerlerin tanıtılıp bilinirliğini arttırmayı amaçlanı

Malkara 13.10.2017 19:43:00 0

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ilçenin kültür ve tarihini yansıtan değerlerin tanıtılıp, bilinirliğini arttırmak amacıyla “Tarihte Malkara” konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenledi. Düzenlenen yarışmada birinci seçilen yarışmacıya fotoğraf makinesi hediye edilecek.  12 Ekim 2017 Perşembe günü başlayan başvurular 10 Kasım 2017 Cuma günü saat 17.00'de mesai bitimine kadar devam edecek.

 

FOTOĞRAF SADECE MALKARA SINIRLARI İÇİNDE ÇEKİLECEK

 

Katılımı ücretsiz olan yarışmada, sadece Malkara sınırları içerisinde çekilmiş olan Malkara'nın tarihini, kültürünü yansıtan siyah beyaz fotoğraflar olması, birden fazla fotoğrafın montajıyla oluşturulan fotoğrafların olmaması, katılımcıların 18 yaş ve üzeri olması ve şartı ile katılabilecekler. Ayrıca katılımcılar istenen formata uygun olmak koşuluyla istedikleri sayıda başvuru yapabilecek.

 

FOTOĞRAFLAR MALKARA BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE TESLİM EDİLECEK

 

Değerlendirmeye alınacak fotoğraflarda; Malkara sınırlarında çekilmiş olup Malkara'nın tarihini, kültürünü, geleneklerini yansıtır nitelikte olması fotoğrafların geçmiş döneme, yaşantı ve mekansal görüntülere ait olması gerektiği, fotoğraflar siyah beyaz formatta, A4 boyutunda siyah fon karton üzerinde; arka kısmında katılımcıya ait isim, soyisim, iletişim bilgilerinin yer aldığı ve kapalı zarf ile Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne imza karşılığında teslim edileceği,  fotoğraf kalitesinin yüksek olması gerektiği, aynı eserle karşılaşılması durumunda; eserin teslim tarihine bakılacak olup, öncelik sırasına göre değerlendirme yapılacak

 

SADECE BİRİNCİ SEÇİLECEK

 

Malkara Belediyesi'nce talep edilecek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden değerlendirme yapmak üzere görev alacak 3 resim öğretmeni ve bir fotoğrafçıdan oluşan jüri üyelerince belirlenen kriterlere göre değerlendirme yapılarak sadece birinci seçilecektir.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10