1.Dönem veli toplantısını gerçekleştirdiler

Bu yıl yeni yerinde eğitim ve öğretime başlayan Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu ve Anadolu Lisesi 1.Dönem 1.Veli toplantısını gerçekleştirdi.

Çerkezköy 15.10.2017 21:52:00 0
1.Dönem veli toplantısını gerçekleştirdiler

Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen veli toplantısında okul hakkında genel bilgilendirme, rehberlik sunumları, kurumsal işleyiş, öğrencilerin akademik ders durumları, sosyal aktiviteler, projeler, yeni sınav sistemleri gibi konular görüşüldü.

 

“HEDEFLERİMİZ YÜKSEK”

 

Okul ve veliler arasındaki paylaşımın, birlik beraberliğin ne kadar kuvvetli olursa öğrenci başarısının çok daha fazla olacağını vurgulayan okul yöneticileri “ Her zaman velilerimizle birlikte hareket edeceğiz ve çocuklarımızın gelişimlerini yakından takip edeceğiz” dedi.  Toplantıya katılan velilerle yakından ilgilenen okul yönetimi ve öğretmenler başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçireceklerini, Uğur Okulları olarak güzel bir başlangıç yaptıklarını ve hedeflerinin yüksek olduğunu kaydetti.

 

“UĞURLU BİR AİLEYİZ”

    

Veli desteğinin ve öğrenci desteğinin çok önemli olduğunu söyleyen okul yönetimi:’’ öncelikli amacımız mutlu çocuklar yetiştirmek, çünkü mutlu olan çocuk okulu sever, öğretmenine güvenir, ailesini üzmez ve derslerine çalışır akabinde de başarı gelir. Okulumuzun fiziki olanakları, deneyimli idari, akademik ve sosyal kadromuz, kurumsal kimliğimiz ile Türkiye’nin en büyük lider eğitim kurumu olan Uğur Okulları olarak, Çerkezköy’de de eğitime yeni bir soluk getirdik. Akademik’ten sanata, spora her konuda kendimize ve kadromuza güvenimiz sonsuz. En büyük destekçimiz sevgili öğrencilerimiz ve velilerimiz ile biz uğurlu bir aileyiz” dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 

        


0282 726 91 91
0282 747 65 10