Panelde sanayiciler tecrübelerini velilerle paylaştı

Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 'Girişimcilik Paneli'nde bölge sanayicileri okulda öğrenim gören velilerle bir araya geldi. Okulun Konferans Salonun

Çerkezköy 16.10.2017 19:53:00 0
Panelde sanayiciler tecrübelerini velilerle paylaştı

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Panele, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve Okul Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Temiroğlu, Bölge sanayicilerinden Sarbak Metal’in sahibi Andon Arakelyan, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal’ın yanı sıra çok sayıda veli katıldı.

 

“DOLU DOLU YETİŞMELERİNİ SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUZ”

 

Panelden önce konuşma gerçekleştiren ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, velilere seslendi. Sözdinler “ Hem Okul Aile Birliği Seçiminin yapılacağı hem de iş adamlarımızın katılacağı “Girişimcilik”  konulu panele hoş geldiniz.Evlatlarınız için sizin kurduğunuz hayallerle, bizim öğrencilerimiz için kurduğumuz hayallerin ortaklaşmasını ve çocuklarımızın kendi çağlarına uygun donatılmalarını sağlayarak büyümelerini hedeflediğimiz bir okul yapısı oluşturmanın çabası içindeyiz. Bu çaba içinde en büyük desteğimiz bize olan inancınız ve güvencenizdir. Onların en deli dolu zamanlarında hem davranış hem mesleki bilgi, bilinç ve hem de çağlarına uygun becerilerle donatılmış bir şekilde üretebilmenin gücüyle dolu dolu yetişmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Okuldaki eğitim ve öğretime ait tüm ortamları oluştururken çocuklarımızı geliştiren bir yapı oluşturmaya gayret ettik. Bu yapı içinde yine tek eksik sizsiniz. Sizlerden çocuklarınızın hayatta geçerli olacağı kısmında onlara güvenmeniz ve onları hayata hazırlamak konusunda da bize inanmanızı istiyorum. Bugün bu salonda size hitaben konuşacak olan işletme sahipleri ve yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Kısıtlı zamanlarını sizlerle birlikte geçirerek hepimizi onurlandırdılar. Bu da biz sanayici ve iş adamlarının özellikle Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinin de okulu nasıl sahiplendiğini ve çocuklarınızı ne kadar önemsediğini anlatmak için yeterlidir sanırım” dedi.

 

TÜCRÜBELERİNİ VELİLERLE PAYLAŞTILAR

 

Sözdinler’in konuşmasının ardından girişimcilik konulu panele geçildi. Panelde, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve Okul Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Temiroğlu, bölge sanayicilerinden Sarbak Metal’in sahibi Andon Arakelyan ve Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal tecrübelerini velilerle paylaştı. Bölgenin en büyük ihtiyacının yetişmiş ve kalifiye ara eleman olduğuna değinilen panelde, işsiz üniversite mezunu yerine, aranan ara elemanlar yetiştirmenin zorunluluğuna dikkat çekildi. Panelin ardından okulun aile birliği yönetim kurulu seçimleri gerçekleştirildi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10