Drama TSO ile işbirliği protokolü imzalandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Yunanistan'ın Drama Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği protokolü dün imzalanırken, protokolde Selanik Türkiye Ataşesi de hazır bulundu. 

Çerkezköy 16.10.2017 19:59:00 0
Drama TSO ile işbirliği protokolü imzalandı

PROTOKOL İMZALANDI

 

Avrupa Birliği projelerinde yetkinliğiyle bilinen Drama TSO ile dün gerçekleştirilen işbirliği protokolü imza törenine Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu üyeleri Metin Taşdelen, Sinan Sifil, Mesut Görgün, meclis üyesi Mehmet Danyeli, Genel Sekreter Hakan Gel, Drama TSO Yönetim Kurulu Başkanı Georgiadis Stefanos, Genel Sekreter Pimenidis Zissis ile Dış İlişkiler Yöneticisi Alkis Papadimatriou katıldı. Törende Selanik Türkiye Ataşeliğinden Ticaret Ataşesi Mehmet Serkan Buralı ve Ataşe Sekreteri Süha Haliloğulu da hazır bulundu.

 

“ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Protokol sonrası açıklamada bulunan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “ Oda yönetimi olarak üyelerimizin dünyaya açılmasını çok önemsiyoruz. Bu işbirliği protokolünün de bu anlamda çok önemli bir adım olduğunu ifade etmek istiyorum. Yunanistan’ın hem AB üyesi ülke olması hem de sanayi bölgemize çok yakın hatta komşu bir ülke olmasının ikili ilişkilerimizde artı bir değer katacaktır. Bu protokolün üyelerimiz için yeni bir imkan ve vizyon kazandırmasını diliyorum” dedi. Öte yandan Drama Ticaret ve Sanayi Odası geçtiğimiz Temmuz ayında Trabzon TSO ile Karadeniz İşbirliği Projesi için de protokol imzalamıştı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10