Büyükşehirden ücretsiz sağlık hizmeti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Çerkezköy'de vatandaşlara tansiyon ölçümü ve gıda bilgilendirmesi gerçekleştirdi.

Çerkezköy 17.10.2017 19:01:00 0
Büyükşehirden ücretsiz sağlık hizmeti

ÇERKEZKÖY’DE ETKİNLİK DÜZENLEDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Sağlık İşleri Müdürlüğü Dünya Gıda Haftası etkinliği kapsamında dün Çerkezköy Barbaros Caddesi  Gazi Osmanpaşa Mahallesi Muhtarlığı önünde Sağlık işleri Müdürlüğü personeli ve Gıda Kontrol Şubesi Müdürlüğü personeli tarafından vatandaşların ücretsiz tansiyonunu ölçü ve gıda bilgilendirmesinde bulundu.

 

BEŞ KİŞİLİK EKİP  5 SAAT ARALIKSIZ HİZMET VERDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden üç ve Gıda Kontrol Şubesi Müdürlüğünden 2 personel olmak üzere beş kişiden oluşan ekip Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarlığı önünde kurdukları stantta vatandaşların tansiyonunu ölçü ve gıda bilgilendirmesinde bulunarak vatandaşlara diyabet, ilkyardım,hipertansiyon ve gıdalar hakkında bilgiler içeren broşürler dağıttı. Sabah saat 10.00 sıralarında hizmet vermeye başlayan ekip saat 15.00’e kadar yaklaşık 100 vatandaşın tansiyonunu ölçerken, 500’e yakın vatandaşı da gıdalar konusunda bilgilendirdi.

 

ÇERKEZKÖYLÜLERİN İLGİ GÖSTERMESİ BİZLERİ SEVİNDİRDİ

 

Çerkezköy’de tansiyon ölçümü ve gıda bilgilendirmesi yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Gıda Kontrol Şube Müdürlüğünden Selda Güngör BalcılarZehra Bulut PelvanGülcan Balibey KaplanAysun Oğuz ve Selda Güral yer aldı. Çerkezköy’de tansiyon ölçümü yapan ekip il genelinde bu çalışmanın diğer ilçelerde de devam ettiği bilgisini verdi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10