Alternatif Sahne'de yeni dönem Aytuğ Ezen Band konseri ile başladı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi'nde Alternatif Sahne markasıyla düzenlediği etkinliklerinin yeni dönemine Aytuğ Ezen Band konseri ile başladı.

Süleymanpaşa 18.10.2017 19:42:00 0
Alternatif Sahne

PERFORMANSLARI İLE HAYRAN BIRAKTILAR

 

Aytuğ Ezen’in sesi ve performansı ile Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’ni dolduran müzikseverleri kendisine hayran bıraktığı gecede bass gitarda Barkın Beyazova, elektro  gitarda Özgür Tekin, klavyede Ufuk Çalışkan ve bateride Olgu Kastar performansları ile adeta büyüledi.

 

İKİ BUÇUK SAAT SÜREN KONSER İZMİR MARŞI İLE SONA ERDİ

 

İki buçuk saat boyunca müzik ziyafetinin verildiği gecenin kapanışında İzmir Marşı ile ortalığı inleten Aytuğ Ezen Band Tekirdağ’daki sahne eksikliğine rağmen “Alternatif Sahne” markasıyla bu eksikliği gidermeye çalışan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a teşekkür ederek sahneden ayrıldı. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Alternatif Sahne markasıyla düzenlenecek konserler ekim ayında şu şekilde devam edecek: 24 Ekim Salı 20.00 – Güvenç – Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi   31 Ekim Salı 20.00 – Aytuğ Ezen Band – Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10