BAL'da 4.hafta tamamlandı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta dördüncü hafta oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı.

19.10.2017 19:28:00 0
BAL

Haftaya lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takipçisi Sultangazispor ile deplasmanda golsüz berabere kalırken, deplasmanda Çekmeköy Belediyespor’u tek golle geçen Altınova Belediyespor ise dokuz puanla ikinci sırada yer aldı.

 

BİR PUAN ÇIKARDIK

 

Haftaya lider durumda giren temsilcimiz deplasmanda ikinci sırada yer alan Sultangazispor’a konuk oldu. İstanbul’da oynanan karşılaşmaya her iki takımda kontrollü bir başlangıç yaptı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru ev sahibi ekip taraftarının desteği ile oyunda hakimiyeti eline alırken, temsilcimiz kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanırken, karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Ligdeki ilk puan kaybını yaşayan 1911 Çerkezköyspor puanını 10 yaparak liderliğini sürdürürken, Sultangazispor ise sekiz puanla üçüncü sıraya geriledi.

 

ALTINOVA 3’TE ÜÇ YAPTI

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grup ekiplerinden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor sahasında Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor’u konuk etti. Alemdağ Stadı’nda oynanan maçı Metin Aşan, Eray Karmil, Ferhat Ünlü hakem üçlüsü yönetti. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Oğuzhan Arslan yaptı. Zorlu maçın galibi 1-0’lık skorla konuk ekip Altınova Belediyespor oldu. Yeşil sarılı ekibin golünü Emin Akyıldız kaydetti. Böylelikle Yalova temsilcisi ligde 3’te 3 yaptı. Bu sonuçla Altınova Belediyespor bir maç eksiği ile 10 puanlı Çerkezköy 1911 Spor’un ardından 9 puanla 2’nci sırada yer aldı. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ise 4 puanda kaldı ve 8’inci sırada yer aldı. Önümüzdeki haftayı Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor BAY geçerken Altınova Belediyespor sahasında Çorluspor 1947’yi konuk edecek.

 

ÇORLUSPOR UZATMALARDA GÜLDÜ

 

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 4’üncü hafta karşılaşmasında Çorluspor 1947 ile Çıksalınspor Çorlu General Basri Saran Stadında karşılaştılar. Maçı Bursa bölgesinden Alper Cesur yönetirken, yardımcılıklarını Sakarya bölgesinden Rahmi Utku Koçer ve Mustafa Altuntaş yaptı. Maçta 4’üncü Hakem olarak Bursa yine bölgesinden Kenan Yabalıoğlu görev yaptı. Maça taraftarların ilgisi de bir hayli fazla oldu. Maça her iki takım da temkinli başlayarak rakibini kendi üzerine gelmesini bekleyip kontra ataklarla gol aradılar. Her iki takımında bu çabaları sonuç vermedi. İlk yarının bitimine çok az bir süre kala, ev sahibi ekip Çorluspor 1947 penaltı kazandı. Maçın 43’üncü dakikasında Koray’ın kullandığı penaltı atışını konuk ekibin Kalecisi Oktay Özmen başarılı bir şekilde kurtardı. Bu pozisyondan bir dakika sonra sağ kanattan yapılan serbest vuruşta yine başarılı bir hareketle gole izin vermeyen Çıksalınspor kalecisi Oktay Özmen maça adeta damgasını vurdu. İlk yarıda başka gol olmayınca her iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti. Yaptığı tehlikeli ataklarda forvetler elde edilen fırsatları çok cömertçe harcadılar. Ev sahibi ekip de kontra atakları ile rakibini bir hayli bunalttı. Herkes maçın berabere biteceğini tahmin ederken, 90+3’te sağ kanattan yapılan ortayı çok iyi takip eden Serkan Bozkurt topu filelere göndererek Çorluspor 1947’yi 1-0 öne geçiren golü attı. Maç 1-0 Çorluspor 1947’nin galibiyeti ile tamamlandı.

 

EDİRNESPOR MAĞLUP

 

Spor Toto Bölgesel Amatör ligte mücadele eden Bigaspor kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Edirnespor’u Yoldaş Kartal’ın golü ile 1-0 mağlup etti. İlyas Bayram stadında oynanan karşılaşmanın başlarında baskısını hissettiren Bigaspor müsabakanın 20. Dakikasında Yoldaş Kartal’ın golü 1-0 öne geçen taraf oldu. Bulduğu golden sonra ataklarını sıklaştıran Bigaspor girdiği pozisyonlardan yararlanmazken devre Bigaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısında Bigaspor yine üstün taraftı. Karşılaşmanın 55’inci dakikasında konuk Edirnespor’dan Uğur kırmızı kart görürken Edirnespor sahada on kişi kalan taraf oldu. 61.dakikada Bigaspor adına kazanılan penaltı vuruşundan Mehmet Yılmaz yararlanmazken kalan dakikalarda başka gol olmadı ve müsabaka Bigaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
 

UZUNKÖPRÜSPOR ÇAN’I GOLE BOĞDU

 

Spor Toto Bölgesel amatör ligte mücadele eden Yeni Çanspor deplasmanda oynadığı karşılaşmada Uzunköprüspor’a 5-1 mağlup oldu. Ergene Şehir stadında oynanan karşılaşmada Yeni Çanspor bir önceki hafta oynanan Bigaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Yunus Emrah Okumuş ve Sezer Doğan gibi iki önemli oyuncusundan eksik mücadele ederken, ev sahibi Uzunköprüspor karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu. Müsabakanın 7’nci Dakikasında Ender Marangoz’un golü ile 1-0 öne geçen ev sahibi takım bu golden üç dakika sonra 10’uncu dakikada Onur Atik ile skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmanın 32. Dakikasında Atakan Serin skoru 3-0 yaparken devre bu skorla sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısında Yeni Çanspor aradaki farkı kapatmak isterken, karşılaşmanın 65’inci Dakikasında aradığı golü Mehmet Aksel Karadağ ile buldu. Bulduğu golden sonra ataklarını sıklaştıran Yeni Çanspor müsabakanın uzatma dakikalarında kalesinde iki gol daha gördü. Karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında James Chıdumaga skoru 4-1 yaparken, müsabakada uzatmanın son dakikasında Ramazan Şafak skoru 5-1 yaptı ve karşılaşma Uzunköprüspor’un 5-1 üstünlüğü ile sona erdi.

 

LÜLEBURGAZSPOR’DA KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. grupta Gaziosmanpaşaspor ile Lüleburgazspor arasında Yıldıztabya Stadı’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip Gaziosmanpaşaspor konuk ettiği trakya temsilcisi Lüleburgazspor’u 2. yarıda attığı 3 golle uğurladı. 90 dakika takımlarının lehinde tezahürat yapan Gaziosmapaşasporlular takımlarını galibiyetinde büyük rol oynadı. Karşılaşmanın ilk yarısı denk kuvvetler şeklinde geçti. Gaziosmanpaşaspor’un ilkyarıda tek önemli atağında 15’inci dakikada Evren’in sert şutu üst direkten geri döndü. Tam bir taktik savaşına sahne olan maçın ilk yarısında dengeli bir oyun izledik ve ilk yarı golsüz kapandı. İkinci yarıya da çok iyi başlayan İstanbul’un yeşil kırmızılıları Hakem’in ilk düdüğüyle birlikte oyunu rakip sahaya yıktı. 47. dakikada Kazımın kaleye gönderdiği orta şut karışımı ortası kaleci Enes’in yanından ağlara gitti. Gaziosmanpaşaspor golden sonra oyunu rakip sahaya yıkarak sağlı sollu ataklarla 2. gol aramaya başladı ev sahibi ekibi 56. dakikada 2 farklı öne geçiren isim Ömer oldu. İkinci yarı oyuna ağırlığını koyan Gaziosmanpaşaspor 67’nci dakiakada Azeri oyuncusu Ramar ile 3. golüne kavuştu. Lüleburgazspor ise karşılaşmanın uzatma dakikalarında yeni transferi Deniz’le golü buldu. 90 dakika Gaziosmanpaşaspor’un 3-1 lik galibiyeti ile sonuçlandı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10