Ayaz'ın sponsoru oldular

İrmet Hastanesi  Çerkezköylü Milli Taekwando sporcusu Alperen Ayaz'ın sağlık sponsoru oldu.

19.10.2017 19:30:00 0
Ayaz

Balkan şampiyonasına hazırlanan milli sporcumuz Alperen Ayaz  önceki gün antrenörü olan babası Vural Ayaz ile birlikte  İrmet Hospital’e giderek sağlık kontrolünden geçti.

 

İRMET YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Milli sporcu Alperen Ayaz  İrmet yönetimine sağlık sponsoru olmalarından dolayı mutlu olduğunu belirterek, “İlçemizde faaliyet gösteren bölgemizin önemli hastanelerinden olan İrmet Hastanesi geçtiğimiz günlerde şansıma sağlık sponsoru oldu.Bu nedenle başta Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker’e, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak’a ,Hastane Müdürü Alper Atasoy ve Hastane Müdürü Yardımcısı Leyla Alkan ve tüm hastane yönetim ve personeline çok teşekkür ediyorum.Edirne’de 11-12- Kasım tarihlerinde yapılacak olan balkan şampiyonası öncesi antrenörüm olan babam Vural Ayaz’la birlikte hastaneyi ziyaret ederek sağlık sponsorum oldukları için hastane yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundum ve aynı gün hastanede  her türlü tetkikler yapılarak sağlık kontrolünden geçtim ve sağlığım her yönü ile çok mükemmel olduğu belirtildi.Hastane yönetiminin  gösterdiği yakın ilgiye ve sağlık kontrolü içinde ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum”dedi.

 

ALPEREN AYAZ’IN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUZ

 

İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker de “ İlçemizin Milli sporcularından Alperen Ayaz’ın sağlık sponsoru olduk.Bugünde hastanemizi ziyaret ettiler ve aynı zamanda kendisini hastanemizde sağlık kontrolünden geçirdik ve sağlık durumu gayet iyi olduğunu gördük.Balkan Şampiyonasında bu genç sporcumuzun ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve başarılı olacağına inanıyor ve kendisine başarılar diliyoruz”dedi.

 

DESTEK OLANLARA MİNNETTARIZ

 

Alperen Ayaz’ın antrenörü olan babası Vural Ayaz ise, “Sağlık sponsorumuz olan İrmet Hastanesi’ne çok teşekkür ediyoruz.Her zaman bizlerin yanında  olan ve desteğini esirgemeyen İrmet Hastanesi Milli sporcumuz Alperen Ayaz’a sağlık sponsoru olmasıyla da büyük katkı  ve destekte bulunmaktadır. Bizlerin yanında böyle kuruluş olduğu sürece katkı ve destek verdikleri sürece ülke sporumuz çok daha iyi yerlere gelecektir.Bizlerde bu katkı ve desteklerin ne kadar önemli olduğunu bilinçindeyiz ve bu gibi durumlar sporcularımızı inanılmaz bir şekilde motive ediyor.irmet Hospital’e ve her zaman yanımızda olan ve katkı ve desteğini sürekli veren Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve destek olan herkese minnettarız”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10