Kent konseyi kadın meclisinden muhtar eşlerine kahvaltı

Malkara Belediye Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından muhtar eşlerine kahvaltı programı düzenlendi.

Malkara 19.10.2017 19:34:00 0
Kent konseyi kadın meclisinden muhtar eşlerine kahvaltı

Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıya Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,  Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, konsey üyeleri, muhtarlar ve eşleri katıldı.

 

‘’BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİSİNİZ’’

 

Başkan Yurdakul, Malkara'nın bir çok değeri bulunduğunu, bunlardan en önemlisinin de üretim yapılan değerler olduğunu belirterek, şöyle dedi:"Bunların başında da üretime her ne kadar erkek egemen bir toplum gibi gözükse de özellikle köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizde üretimin birçoğu sizlerin üzerinde, sizlerin omuzlarında. Sizler bizden daha çok gayret edip gerek Malkara ekonomisine, gerek ülke ekonomisine, üretime daha çok katkıda bulunuyorsunuz. Kent konseyimiz böyle bir etkinlik yaptı.  Ben onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Sizlerde bugün bizimlesiniz. Bizim için üretici, üretim çok önemli. Malkara ekonomisi çok önemli ve sizin sırtınızda bir yük. Sizin gayretlerinizle yaptığımız işlerde en büyük destekçimiz her zaman sizsiniz. Küçük yerlerde siyaset yapmak zordur. Çünkü eş, dost, hısım ve akraba ilişkileri bunların hepsi iç içe girer. Herkesin işini mutlaka muhtarlarımız yapmak ister ama kimi işler prosedürle, buda bizimde zaman zaman başımıza geliyor. Olmadığı zamanda can sıkıcı olaylarla karşılaşıyoruz. Birinin işi olmadığında veya bir işi başaramadığımızda ailemiz bizden daha çok üzülüyor bu tip olaylara. O yüzden bizim için çok kıymetlisiniz.Görev yaptığımız süre boyunca sizleri her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Malkara Belediyesi'nin Kent Konseyi'nin kapıları size her zaman açık. Her türlü sorununuzda, her türlü ihtiyacınızda sizlere destek vermek için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koymaya, çaba sarf edeceğimize emin olmanızı istiyorum. Burada olduğunuz için size teşekkür ediyorum."

 

‘’BURASI HER ZAMAN GELEBİLECEĞİNİZ BİR YER’’

 

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, "Bizler Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerimizle birlikte muhtar eşleriyle tanışıp bir arada olmak istedik. Burası her zaman gelebileceğiniz, vakit geçirebileceğiniz bir yer. Belediye başkanımız burayı kadınlarımız için yaptı. Burada resmi kurumlarda işiniz olduğunuzda, hastaneye geldiğinizde, aracınız kalkana kadar buraya gelip çay kahve içip sohbet edebilirsiniz. Burası sizler ve bütün kadınlar için yapılmış. Kadınları düşünüp bizler böyle bir yer temin ettiği için Belediye başkanımıza ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10