Sahneden hastaneye

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kültürel faaliyetler kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda ücretsiz olarak düzenlenen 'Ahududu' Tiyatrosu önceki akşam tiyatro severlerle bul

Çerkezköy 19.10.2017 19:44:00 0
Sahneden hastaneye

Oyunun ilk perdesinde Adnan karakterini canlandıran Tiyatro Sanatçısı Cem Güler talihsiz bir kaza yaşadı. Bavulu fırlattığı esnada omzu çıkan Cem Güler hastaneye kaldırılırken, oyun ise tekrar sahnelenmek üzere ileriki bir tarihe ertelendi.

 

OYUN İLGİ İLE İZLENDİ

 

Oyun Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB)  Konferans Salonu’nda önceki akşam sahnelendi. Dünyada en çok sahnelenen oyunlardan biri olan, Joseph Kesselring'in "ArsenicandOldLace" adlı eseri, "Ahududu" adıyla Usta Tiyatrocu Nedim Saban tarafından yeniden derlenen oyunda,  Suna Keskin, Nedim Saban ve Melek Baykal tiyatro severler tarafından ilgi ile izlendi.

 

BAŞKAN AKAY DA KATILDI

 

Tiyatroya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Pratisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Halk Eğitim Müdürü Necmi Akman, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve üyeler, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Çerkezköy 3 Zırhlı Tugay Komutanlığı Merkez Komutanı Binbaşı Fuat Dönmez de Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz da katıldı.

 

İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

 

Oyun sahnelendiği sırada Orhan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Cem Güler oyunun ilk perdesinde bavulu fırlattığı sırada talihsiz bir kaza yaşayarak omzu yerinden çıktı. Ambulansla hastaneye kaldırılan başarılı oyuncunun oyuna devam edemeyeceği diğer oyuncular tarafından açıklandı. İkinci perdesinin sahnelenmediği Ahududu Tiyatro Oyunu oyuncuları ayakta alkışlandı. Oyun tekrar sahnelenmek üzere ileri bir tarihe ertelendi.

 

SAĞLIK DURUMU İYİ

 

Sahnede bavulu fırlattığı esnada omzu çıkan ve oyunu yarıda bırakmak zorunda kalan Güler, Çerkezköy İrmet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Oyunun iptal olmasıyla birlikte ünlü oyuncu Melek Baykal, hastaneye giderek arkadaşının son durumunu öğrenerek yalnız bırakmadı. Ayrıca başarılı Oyuncu Nedim Saban da Tiyatro Sanatçısı Cem Güler’in hastaneden çıktığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu twitter hesabından paylaştı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10