MHP'den Tekirdağspor'a moral ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Fatih İşçan ve Yönetim kurulu üyeleri Tekirdağspor tesislerinde yönetim kurulu ve futbolcular ile bir araya geldiler.

Süleymanpaşa 21.10.2017 00:25:00 0
MHP

SİYASET ÜSTÜ BİR KULÜP

 

MHP Süleymanpaşa ilçe başkanlığı olarak takıma moral ve motivasyon vermek amacı ile düzenlenen ziyarette İlçe Başkanı Fatih İşçan, Yönetim Kurulu üyeleri, Tekirdağspor Yönetim Kurulu ve futbolcular hazır bulundu. Futbolculara 3 Hilal şeklinde ki baklavayı ikram eden Fatih İşçan kulübün geçtiği bu zor günlerde destek olan herkese teşekkür ederek, Tekirdağspor'un siyaset üstü bir kulüp olduğunun altını çizdi.

 

ZERRE KADAR DESTEK OLANDAN ALLAH RAZI OLSUN

 

Futbolcular ile kısa süreli sohbet eden MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı M. Fatih İşçan : ''Kulübün içerisinde bulunduğu sıkıntıları da biliyoruz. Bu konuyla en çok belkide sizler karşılaşıyorsunuz. Bu şehir için yapmış olduğunu fedakarlıklar ortada Allah hepinizden razı olsun. Yönetim kurulunun yaptıkları ortada, sayın başkanın görevi kabul ettikten sonra ki duruşu ortada ben hepinizin huzurunda öncelikle başkanı ve yönetim kurulunu tebrik ediyordu. Bu kulübe zerre kadar kim destek olmuşsa başta İlhami Özcan Aygun abimiz olmak üzere hiçbir yeis görmüyorum siyasi partimiz yok arada. Bu kulüp siyasetin üzerinde bir kulüp bu takım hepimizin takımı. Kim zerre kadar destek oluyorsa allah razı olsun. Bir verdiğini Cenab-ı Allah bin olarak döndürsün ona inşallah.'' dedi.

 

TEK UMUDUMUZ TEKİRDAĞSPOR

 

Şehirde genel olarak vatandaşlarda mutsuzluğun hakim olduğunu belirten MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı M. Fatih İşçan, Tekirdağ'ın yüzünü Tekirdağspor güldürecek diye belirtti. İşçan : ''Tekirdağ'da mağlum herkesin şehirdeki alt yapıdır, ekonomik dar boğazdır herkesin moralleri bozuk. Bir umudumuz Tekirdağspor var. Sizlerden de beklentimiz Allah gücünüze güç katsın, performansınız hiç düşmesin, kılıcınız keskin olsun inşallah. Biz her zaman arkanızdayız, maddi manevi her zaman arkanızdayız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak destekçiniz olduğumuzu bilmenizi istiyorum. İnşallah tüm şehir birleşerek bu takımı hakettiği yere getireceğiz. Tekirdağ'ın yüzünü güldüreceğiz inşallah. Bu duygularla hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.Tekirdağspor yaşadığı bu süreci hak etmiyor. Bunlar zor günler, zor süreçler. Kulüp iyi olduğunda herkes kulübün yanında olur. Önemli olan bu zor günlerde bu takımın yanında olmak, önemli olan bu zor günlerde bu takımda top koşturmak, mücadele vermek bu takıma sahip çıkmak Allah razı olsun hepinizden. İnşallah bu günlerde geçecek ve kulüp hakettiği yere gelecek inşallah. '' diyerek sözlerini noktaladı. 

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10