Çolakoğlu: "Önemli bir galibiyet aldık"

Hafta sonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta Gaziosmanpaşaspor'u 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Kulübü Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu ve Teknik DirektÃ

24.10.2017 21:08:00 0
Çolakoğlu:

“RAKİBİMİZE FIRSAT VERMEDİK”

 

Karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Yahya Avcı “ Ligde iddialı olan bir ekip ile karşı karşıya geldik. İlk devre istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Her şeye rağmen oyunu dengede tutmaya çalıştık. İkinci devrenin son 30 dakikasında kendimize geldik ve pozisyonlar bulmaya çalıştık. Kazandığımız penaltıyı da gole çevirerek istediğimiz aldık. Hedeflediğimiz noktada yer aldığımız için mutluyuz. Karşılaşmada mücadele anlamında değil de pas trafiğinde hatalar yaptık. Mücadelemizi düzelttikten sonra pas trafiğimiz de fena olmadı. Rakibimize kısaca fırsat vermedik. Mücadele anlamında takımdan umutluyum” diye konuştu.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Karşılaşmanın hakemine de değinen Teknik Direktör Yahya Aydın “ Hakemin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ne gördüyse onu verdi. Hata yaptıysa da her iki takım içinde yapmıştır. Ben hiçbir zaman hakemlerde art niyet aramam. Hatalar yapabilir, karşılaşmanın hakemi iyi bir yönetim sergiledi” dedi. Bu hafta Yalova Kadıköyspor karşılaşmasından üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Avcı “ Rakibimizin ligde puanı bulunmuyor. Rakiplerimiz küçük ve büyük olarak ayırmıyoruz. Bizim için rakipler hep aynıdır. Bu hafta rakibimizi mağlup ederek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

“VASAT OYNADIĞIMIZ ZAMAN BİLE ÜÇ PUANI ALAN BİR TAKIMIZ”

 

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu ise “ Karşılaşmanın ikinci devresinde baskılı oynadık. Rakibimiz bizi ilk onbeş dakikada tartmaya çalıştı. Pas trafiğinde sıkıntılar yaşadık. Kısacası namağlup bir ekibe karşı mücadele etti. Altıncı haftaya giriyoruz ve sadece kalemizde bir gol gördük. Savunmada hiç açık vermiyoruz. Pivot santraforumuz yok. Son maçlarda ileride oynayan İlyas ve Ali Rıza iyi bir oyun ortaya koyuyor. Biz vasat oynadığımız zaman bile üç puanı alan bir takımız. Biz istediğimiz şeyleri yapamadığımız zaman bile puan ya da puanlar çıkartabiliyoruz. Önemli olanda buydu” dedi.

 

“MAÇLARIMIZ BİLETLİ OLACAK”

 

Bu hafta oynanan Gaziosmanpaşaspor karşılaşması gibi geri kalan maçlarında hepsinin ücretli olacağını kaydeden Çolakoğlu “ Bu saatten sonra bütün maçlarımız ücretli olacak. Sonuçta profesyonelliğe adım atacak bir kulübüz. Federasyondan ise gerekli desteği alamıyoruz. Böyle destek olmadığı için yolumuza sponsorların destekleriyle devam ediyoruz. Bu bilet uygulamasını rakiplerimiz Uzunköprüspor, Bigaspor ve Lüleburgazspor da yapıyor. Kalan maçlarımız maçın zorluk derecesine göre 5-10 TL arasında olacak. Bu tamamen az da olsa kulübe katkıdır. Toplanan hasılatla o gün ki maçın 3’te birlik kısmını karşılamaya çalışıyoruz” dedi.

 

ANIL DİLAVER KADRO DIŞI

 

Son iki haftadır takımda 18’e giremeyen golcü oyuncu Anıl Dilaver’in durumu ile ilgili konuşan Çolakoğlu “ Anıl Dilaver şu anlık bizim oyuncumuz. Ama kadro dışı. Net bir pozisyon yok. Devre arasına kadar bizim oyuncumuz. Antrenmanlarını İstanbul’da takımdan ayrı bir şekilde sürdürüyor” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10