Karadeniz'den basın mensuplarına kahvaltı

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kahvaltı programı düzenleyen 26. Dönem Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, yerel basının temsilcilerini ağırladı.

Kapaklı 24.10.2017 21:24:00 0
Karadeniz

GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Barış pastanesinde gerçekleştirilen kahvaltıya Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan basın mensupları katıldı. Programda kahvaltının ardından konuşan 26. Dönem Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, konuşmasına tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başladı.

 

“İYİ İLİŞKİLER İÇİNDE OLDUK”

 

Özellikle yerel basının desteklenmesi gerektiğini kaydeden Karadeniz “ Basının demokrasiyle yönetilen ülkelerin olmazsa olmazı olduğunu  ifade etmek istiyorum. Basının gücüne inanan, basına saygı duyan, yerel basının desteklenmesinin gerektiğine inanan birisiyim. 10 senedir bu bölgedeyim, bugüne kadar basın mensubu arkadaşlarla güzel ilişkiler içinde oldum, elimden geldiği kadar kendilerini destekledim. Ama asla onların yazdıklarına karışmadım, ne lehimizde ne aleyhimizde. Yazdıklarında onlara düşmanca bir tavır içinde olmadık. Hiçbir zaman yönlendirici de olmadık, yani ‘Bizim hakkımızda şöyle haber yapın, şunu da yapın’ demedik. Basın, demokrasiyle idare edilen ülkelerde olması gereken bir kurumdur” diye konuştu.

 

“DESTEKLENMESİ GEREKİYOR”

 

Karadeniz “  Basın olmasa mazlumun mağdurun sesini kim duyuracak? Bana göre esas olarak basının görevi budur. Bu yüzden her zaman yerel basının desteklenmesi gerektiğine inandık. Yerel basının tabi ki kendince sıkıntıları var. İşi devam ettirme noktasında desteklenmesi gerek. Dünya Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum, hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi. Kahvaltının ardından Ömer Karadeniz günün anısına basın mensuplarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10