Albayrak: Çerkezköy hak ettiği yatırımları alacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'de yapımı devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kültür Merkezi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çe

Çerkezköy 25.10.2017 20:14:00 0
Albayrak: Çerkezköy hak ettiği yatırımları alacak

“YAŞANABİLİR HALE GELECEK”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan'ın da yer aldığı incelemelerde, Başkan Kadir Albayrak çalışmaların son durumu hakkında görevli personellerden bilgi aldı. Ardından Kızılpınar Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Albayrak, burada vatandaşlarla bir araya gelerek onların öneri ve taleplerini dinledi. Çalışmaların sorunsuz ve hızlı bir şekilde ilerlediğini kaydeden Başkan Albayrak, "Tekirdağ'ın dört bir yanında çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımız bittiğinde güzel Tekirdağ'ımız daha da yaşanılabilir bir hale gelecektir. Ben, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a Çerkezköy ve tüm Tekirdağ genelinde gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Albayrak daha sonra ise Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi içinde faaliyet gösteren Jotun Boya, Sertex Tekstil ve Farel Boya Fabrikasını ziyaret etti. İlk olarak Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile birlikte, Jotun Boya Fabrikasını ziyaret eden ve fabrikayı gezen Başkan Kadir Albayrak, Operasyonlar Müdürü Ali Öner, HSEQ Müdürü Hasan Sertaç Şimşek ve Proje Müdürü Kıvanç Tezgel'den fabrika çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Ardından Sertex Tekstil Fabrikasını ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Genel Müdür Kaan Kekeçoğlu, CHRO Nezir Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Tükek Omay ile bir araya geldi. Ziyaretlerine Farel Boya Fabrikası ile devam eden Başkan Albayrak,  Genel Müdür Haluk Akçalı ve Finans Müdürü Derya Altınönder ile bir araya geldi. Fabrika çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Kadir Albayrak, yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

 

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

 

Albayrak Çerkezköy’den ayrılmadan önce ise Atatürk Caddesinde bulunan Özlem Taksi durağındaki çalışanlarla bir araya geldi.  Durak çalışanları ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Albayrak, çalışanlara hayırlı işler diledi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile birlikte çarşı esnafını da ziyaret eden Başkan Albayrak, talep ve ihtiyaçları dinledi. Çalışmalardan dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür eden vatandaşlar, sık sık sokağa çıkıp halkın içine karışan ve sohbet eden Başkan Albayrak için, " Başkanımız her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip sohbet ediyor. Halkın içinden gelen Halkçı bir Başkanımız var. Çerkezköy için de çok güzel çalışmalar yapılıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi. Başkan Albayrak, Çerkezköy'ün hak ettiği yatırımları alacağını belirterek çalışmalara ara vermeden devam edildiğini söyledi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10