Özgerçek güven tazeledi

Kömürköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2.Olağan Genel Kurulu Toplantısı önceki gün dernek lokalinde yapıldı. Seçimlere tek aday ve tek liste ile giren mevcut başkan Seyfi Özgerçek yeniden

Çerkezköy 27.10.2017 19:59:00 0
Özgerçek güven tazeledi

SEYFİ ÖZGERÇEK GÜVEN TAZELEDİ

 

Kömürköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Mevcut Başkanı Seyfi Özgerçek önceki gün yapılan derneğin 2.Olağan Genel Kurul toplantısında seçimlere tek aday ve tek liste ile girdi. Kongre divan başkanlığını Nedim Yılancı yaparken, katip üyeliklerinde Selami Tetik ve Hakan Tunca yer aldı. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Faaliyet raporu, disiplin ve gelir gider raporları okundu ve söz alan olmayınca tek tek oylamaya sunuldu ve bu gündem maddelerinin her biri oybirliğiyle kabul edildi. Gündem maddelerinin kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi.

 

GÜVEN TAZELEDİ

 

Yapılan kongreye derneğin yaklaşık yüze yakın üyesi katıldı. Seçimlere tek aday ve tek liste ile giren Başkan Seyfi Özgerçek ve listesi oybirliğiyle seçildi. Seyfi Özgerçek’in başkanlığındaki yeni yönetimde Hüseyin Ermiş, Çağlar Bütün, Metin Sözdinler, Mehmet Ermiş, İbrahim Beşok, Selçuk Aydın, Ahmet Aksoy, Rıdvan Akı, Savaş Anılır, Gürkan Gündoğdu, Emrah Çınardağlı,Yasin Çınardağlı, Uğur Gerçek, denetim kurulu üyeliklerine ise Sami Sözdinler, Ercan Bağış, Tayfun Küçükonat, Mehmet Bayık, Erdal Girişken ve Selçuk Gider seçildi.

 

“SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

 

Kongre sonunda üyelere teşekkür konuşması gerçekleştiren Seyfi Özgerçek “ Öncelikle bizleri yeniden göreve getiren tüm üyelerimize şahsım ve yönetim  kurulu üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Derneğimizi kurduğumuzdan bu yana yaptığımız çalışmalarımızı bundan böyle de çoğaltarak devam edeceğiz ve bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de güveninize layık olacağımızı bilmenizi istiyorum. Bu güne kadar sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi bundan böyle de arttırarak yapacağız ve yapacağımız çalışmalarla derneğimizi çok daha iyi yerlere taşıyacağız. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor ve bugün bizleri yalnız bırakmayan ve yanımızda olan tüm üyelerimize ve davetlilere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİLER

 

Kongrede hazır bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Küçükyaylalılar Dernek Başkanı Selami Tetik ve Uzunköprü  ve Meriçliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Tunca ‘da yeniden güven tazeleyerek göreve gelen Seyfi Özgerçek ve yönetiminin bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de birlik ve beraberlik içinde çok daha iyi çalışmalar yapacaklarına inandıklarını belirttiler ve yönetime başarılar dilediler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10