Akay, dünya şampiyonunu ödüllendirdi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İspanya'nın Valencia şehrinde düzenlenen NAC İnternational Dünya Şampiyonası'nda elde ettiği şampiyonluk ile Çerkezköy ve bölgenin gurur kaynağÄ?

Çerkezköy 29.10.2017 21:40:00 0
Akay, dünya şampiyonunu ödüllendirdi

İTALYA’DA TEMSİL EDECEK

 

26-28 Mayıs tarihleri arasında İspanya’nın Valencia şehrinde düzenlenen 65 ülkeden 800 sporcunun katıldığı NAC İnternational Dünya Şampiyonası’nda 1’inci olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Furkan Memiş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonu Furkan Memiş, 24-27 Kasım tarihlerinde İtalya’nın San Marino kentinde düzenlenecek olan İFBB Olimpia Amateur Avrupa Şampiyonası’nda da Çerkezköy’ü ve Türkiye’yi temsil edeceğini kaydetti.

 

“DESTEK VERECEĞİZ”

 

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye meclisinde alınan karar doğrultusunda Dünya Şampiyonu sporcuyu 7 adet Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Başkan Akay “ Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımızdan Furkan Memiş’in elde ettiği dünya şampiyonluğu hepimizin göğsünü kabarttı. Kendisine bizlere yaşattığı bu gurur için teşekkür ediyor, Belediye Meclisimizin kararı doğrultusunda sporcumuzu 7 adet cumhuriyet altını ile ödüllendiriyoruz. Çerkezköy Belediyesi olarak Furkan Memiş’e bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken desteği vereceğiz” açıklamalarında bulundu. Ziyarette Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı da hazır bulundu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10