Uğur Okullarında 29 Ekim kutlaması

Çerkezköy Uğur Okullarında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir etkinlik düzenlenirken, okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu çeşitli gösteriler sergilendi.

Çerkezköy 29.10.2017 21:43:00 0
Uğur Okullarında 29 Ekim kutlaması

PROGRAM DÜZENLENDİ

 

Önceki gün okulda düzenlenen etkinliğe Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal, okulun kurucusu Esin Sezgin, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.  İstiklal Marşı’nın ardından Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal’ın açılış konuşmasıyla başlayan 29 Ekim töreni Sosyal Bilgiler öğretmeni Erdem Civelek’in günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile devam etti.

 

BEĞENİ TOPLADI

 

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla okul içinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilirken, Türk Dili ve Edebiyat öğretmeni Aslıhan Akgül tarafından Atatürk’ün gençliğe hitabesi okundu ve ardından tüm öğrenciler hep bir ağızdan “Gençliğin Ata’ya Cevabını” okudu. Ortaokul ve lise öğrencileri tarafından Cumhuriyet konulu şiirler okunurken, Erdem Civelek tarafından hazırlanan Anadolu Lisesi Halk Oyunları Kulübü öğrencilerinin “Harmandalı” gösterisi büyük beğeni topladı. Müzik öğretmeni Hüner Hazal Müyesser tarafından hazırlanan ortaokul ve lise Cumhuriyet korosu performansları beğeni topladı.

 

Haber / Hilal ÇARIKLI


0282 726 91 91
0282 747 65 10