Kapaklı Sitespor galibiyet ile tanıştı

Tekirdağ Süper Amatör Lig 6.hafta karşılaşmasında Çerkezköy Doğanspor deplasmanda puanı bulunmayan Kapaklı Sitespor'a konuk oldu.

30.10.2017 19:18:00 0
Kapaklı Sitespor galibiyet ile tanıştı

Güçlü rakibi karşısında çok iyi bir futbol ortaya koyan Kapaklı Sitespor karşılaşmayı 2-0 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini almış oldu.

 

NUMAN İLE ÖNE GEÇTİ

 

Pazar günü saat 15:00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklı Sitespor; Tugay, Nurullah, Abdulmelik, Hakan, Uğur, Yusuf, Numan, Fatihcan, Gökhan, Serkan ve Serdar ilk onbiri ile çıkarken, Çerkezköy Doğanspor ise İlyas, Özgür, Oğuz, Volkan, Mesut, Melih, Fırat, İlker, Ömer, Fırat ve Şafak ilk onbiri ile maça başladı. Ligde oynadığı beş karşılaşmada puan alamayan Kapaklı Sitespor taraftarı önünde maça etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren Çerkezköy Doğanspor kalesine yüklenen Kapaklı Sitespor karşılaşanın ilerleyen bölümlerinde Numan’ın golü ile karşılaşmada öne geçti.

 

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan ev sahibi ekip Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, Çerkezköy Doğanspor ise beraberlik için ataklar geliştirdi. Çerkezköy Doğanspor’un 52. dakikada Mesut ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 57. dakikada Kapaklı Sitespor atağında Çerkezköy Doğanspor defansının ofsayt beklediği pozisyonda Serkan’ın şutu kalecide kaldı.Karşılaşmanın 70’inci dakikasında Çerkezköy Doğanspor’da Volkan kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Karşılaşmanın son dakikalarında Çerkezköy Doğanspor beraberlik için yüklendiği dakikalarda kalesinde tehlikeli ataklar gördü. Uzatmaların ikinci dakikasında defansın arkasına sarkan Serkan düzgün vuruş ile skoru 2-0’a getirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada da Kapaklı Sitespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklı Sitespor ligdeki ilk puanını alırken, Çerkezköy Doğanspor ise şampiyonluk yolunda ciddi bir kayıp yaşadı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10