Ankara'ya çıkarma yaptılar

Erbakan Vakfı tarafından Milli Görüş Hareketi'nin ikinci 40 yılı dolayısıyla "İkinci 40 yıl için Büyük Gençlik Buluşması' adı altında Ankara'da düzenlenen programa Erba

Çerkezköy 30.10.2017 19:27:00 0
Ankara

MİLLİ GÖRÜŞ NEFERLERİ BİR ARAYA GELDİ

 

Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programa, Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliğinden üyeler ve Türkiye’nin bir çok ilçesinden Erbakan sevdalısı katıldı. Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Metin Yaşar, ikinci 40 yıl buluşmasının Milli Görüş Hareketi’nde bir milat olduğuna dikkat çekerek, “Rahmetli hocamız, liderimiz Necmettin Erbakan’ın doğum gününde binlerce Milli Görüş neferi burada bir araya geldi. Milli Görüş’ün ikinci kırk yıl için büyük gençlik buluşması önümüzdeki süreç için önemli mesajlar içermekte. Ben başta Çerkezköy’den ve daha sonra ülkenin dört bir yanında buraya gelen dava arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Metin Yaşar, Çerkezköy’den yaklaşık 40 kişiyle programa katıldıklarını belirterek, program için yaptırdıkları “Sahalara İniyoruz” pankartıyla salona giriş yaptıklarını söyledi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10